Groot nieuws: ZARA gaat bijzondere samenwerking aan

Perfect voor de feestmaand.

Lees ook

Het ultieme kerstcadeau is nú verkrijgbaar bij ZARA! De modeketen lanceert namelijk een parfumlijn in samenwerking met de bekende parfumeur Jo Malone

It’s a wrap

De Britse Jo Malone richtte in 1983 haar eigen parfurm- en geurkaarsmerk op. In 2006 kreeg de parfumeur kanker, waardoor ze besloot om met het merk Jo Malone te stoppen. Vijf jaar later in 2011 richtte ze vanwege het gemis een nieuw merk op, namelijk Jo Loves – waarmee ZARA nu dus samenwerkt. 

Hoewel er normaal een aardig prijskaartje hangt aan de badproducten en parfums van Jo Malone, liggen de prijzen voor de parfumlijn met ZARA gelukkig een stuk lager. Voor een flesje van 90 ml betaal je €25,95 en voor een 40 ml flesje betaal je €15,95. Top cadeautje voor onder de kerstboom dus!


Lees ook: Hebben: de ZARA jurk die tijdens Fashion Week een hit was

Statement

Jo laat weten erg blij te zijn met deze samenwerking. “Ik ben heel blij om met ZARA samen te werken aan dit geweldige avontuur van creativiteit. Onze eerste collectie is gebaseerd op het wereldwijde erfgoed van beide merken. De ZARA x Jo Loves-lijn zal bestaan uit ingrediënten waar ik al jaren van houd.”

“Elke geur is gemaakt met een persoonlijkheid en een stem om het verhaal achter de geur in een unieke manier te vertellen. Ik hoop dat jullie van deze collectie zullen genieten. Het zit vol met fantasie en kunstenaarschap”, aldus Jo Malone over de samenwerking.

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook