Dit kun je in december op Netflix verwachten

Wat ga jij bingen?

Lees ook

Het is bijna december en dat betekent dat er weer een nieuwe reeks films én series worden toegevoegd. Benieuwd wat je in de feestmaand op Netflix kunt verwachten? Scroll dan snel omlaag. 

A Christmas Prince: the royal baby | 5 december

We schreven er al eerder over, maar frissen graag je geheugen op. Het is het vervolg van A Christmas Prince (2017) en A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018). Koningin Amber en Koning Richard, bereiden zich voor op de geboorte van hun eerste koninklijke kind. Alsof je naar een kerstversie van het leven van prins Harry en Meghan Markle kijkt. 

Lees ook: Verwijderalarm! Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix 

Marriage Story | 6 december 

Een verhaal over een stel dat ooit gelukkig getrouwd was, maar nu gaat scheiden. Nicole wil de kinderen meenemen naar Los Angeles, terwijl vader Charlie in New York woont. Een meeslepende drama, over hoe twee geliefden elkaar langzaam beginnen te haten. Met in de hoofdrol Scarlett Johansson en Adam Driver

V-Wars | Seizoen 1 

Als je fan bent vampires, dan zit je met deze serie wel goed. Niemand minder dan Ian Somerhalder, bekend van The Vampire Diaries, speelt de hoofdrol. Dit keer niet als vampier, maar als een arts. Hij zoekt een geneesmiddel tegen de infectie die mensen in vampieren veranderd. Enne, daar is haast bij. Want zoals dat gaat met infecties: mensen worden snel besmet met het virus. Seizoen 1 staat vanaf 5 december op Netflix. 

Fuller House | Seizoen 5

De opvolger van de oude hitserie Full House. Hoewel velen genieten van de reboot, trekt Netflix na het vijfde seizoen toch de stekker eruit. De comedyserie was bij critici niet zo populair. Geniet van het laatste seizoen, dat op 6 december te zien zal zijn. 


The Witcher | Seizoen 1 

Henry Cavill, bekend van The Tutors en als Superman, vertolkt de rol van Geralt of Rivia. Een fantasyserie dat over monsterjager Geralt gaat – ook wel The Witcher genoemd. Hij ontmoet een krachtige heks en een jonge prinses met een duister geheim. Netflix stopt alles wat ze hebben in de serie en ze zijn meteen al begonnen aan het tweede seizoen. Vanaf 20 december te zien. 

You | Seizoen 2

Stalker Joe Goldberg is terug. Vorige week werd bekend dat seizoen 2, vanaf 26 december te zien zal zijn. Helaas nog geen trailer beschikbaar, maar Penn Badgley (ook bekend als Dan van Gossip Girl) postte wél een teaser. Wij zijn erg benieuwd wat er dit keer gaat gebeuren. Creepy! 

Bron: Superguide | Beeld: A Christmas Prince 3

Laatste nieuws

Zie ook