Met deze jeans + laarzen outfitformules gooi je altijd hoge ogen

Met deze combinaties sla je de plank nooit mis. 

jeans

Als we iets met zekerheid durven te zeggen, is het wel dat vrijwel elke modeliefhebber wel een paar jeans bezit. Misschien combineer je jouw spijkerbroek vaak met dezelfde sneakers of loafers, maar laarzen werken ook altijd goed in combinatie met het geliefde kledingstuk. Wij delen enkele combinaties die altijd een succes zijn.

Gouden combinaties

Een spijkerbroek is een goede investering, al is het alleen maar omdat je weet dat-ie ieder seizoen gegarandeerd terugkomt. Weliswaar komen er trends met een andere fit of wassing, maar de classic denim laat al verschillende jaren zien dat hij ieder seizoen een staple piece is. En wat werkt beter bij een mooie spijkerbroek dan een paar boots? Laarzen met een chunky zool, biker boots of juist hoge laarzen: dit seizoen zijn alle vormen en kleuren welkom.

Fijne bijkomstigheid, deze outfitformule is niet one-size-fits-all. Je kunt hem namelijk ook upgraden, met bijvoorbeeld een blazer en statement-breisels. Of je nu gaat voor een mom jeans met chunky laarzen of kiest voor een donkere broek met burgundy laarzen: het werkt altijd. Wij zetten een aantal looks op een rij die je gegarandeerd wil proberen!

Chique en eenvoudig

De combinatie van een beige blazer met een donkerblauwe broek is magisch, want het staat iedereen. Combineer het met een paar laarzen met een puntneus en je krijgt een sophisticated look die je maar weinig tijd kost.

2. Comfortabel en warm

De gewatteerde jas van vorig jaar heb je vast nog in je kast hangen, en dat is maar goed ook. Draag de jas net als Jessica met een witte denim jeans en chelsea boots, zodat je niet alleen comfortabel maar ook lekker warm bent (want die Nederlandse lente gaat alle kanten op).

Neutrale kleuren met pit

Tijd om je innerlijke cowboy naar boven te halen! Lucy laat zien hoe goed suède cowboylaarzen en een gescheurde broek samen staan, vooral in combinatie met een neutral knit. Stop je jeans in de laarzen voor wat extra nadruk op de laarzen en balanceer het met een zwarte riem.

Kies voor wat kleur

Wees niet bang voor kleur, want dat kan elke garderobe goed gebruiken. Een opvallende knit met kleur vrolijkt je niet alleen op tijdens donkere dagen, ook staat het prachtig bij een rechte spijkerbroek en laarzen.

Parisian chic

Voor een klassieke outfit kijken we het kunstje graag af bij de modieuze Françoises. Zo kun je heel simpel een ton sur ton outfit maken met een donkere denim en een coltrui. Maak het wat spannender met laarzen in een andere kleur, en subtiele accessoires. Oui oui!

Mis je nog een paar goede spijkerbroeken in je kast, dan kan het zeker geen kwaad om in de jeanstrends van het moment te duiken. Het leuke aan deze trends is namelijk dat ze waarschijnlijk de komende jaren in de mode blijven. Denk aan de high waist broek – die is here to stay!

Fashion
  • Elegance, Who What Wear, Elle
  • NL Beeld