Waarom kiezen we tussen looks en comfort komende zomer?

Beide is ook mogelijk!

Waarom kiezen we tussen looks en comfort komende zomer?

Wat is het toch dat vrouwen zo vaak moeten kiezen tussen looks en comfort? Je wilt er leuk uitzien en dat is heel logisch. Een belangrijke vraag is wel of dit ten koste gaat van je comfort. Je kent het wel. Die leuke pumps met al die riempjes staan super trendy, maar ze zitten zo oncomfortabel dat je niet kunt wachten om ze in de avond weer uit te schoppen. Een voorbeeld dat veel vrouwen zullen herkennen. Moet je dan echt altijd kiezen tussen er goed uitzien en je ook goed voelen?

 Altijd weer die irritante bandjes over je schouders 

De jurkjes en spaghettitopjes worden alweer langzaamaan tevoorschijn gehaald. Het wordt wat warmer buiten. We krijgen de zon wat vaker te zien. Het is nog geen zomer, maar we weten dat het er wel aan zit te komen. Daar bereiden we ons graag op voor. Helaas hoort bij mooie zomertopjes ook het klungelen met je bh-bandjes. Een mooi voorbeeld van hoe we ons gedwongen voelen te moeten kiezen tussen looks en comfort. Comfort is natuurlijk gewoon een goede strapless push up bh dragen die je borsten ondersteunt. Dit gaat wel ten koste van je looks. Je zit altijd weer met die irritante bandjes over je schouders. Het ziet er niet alleen minder mooi uit, het zorgt er ook nog eens voor tanlines die je liever niet wilt.

Ga voor comfort én een goede look! 

Je wilt er natuurlijk gewoon goed uitzien in je zomeroutfit. Draag je een zomerjurkje? Dan wil je eigenlijk niet dat je look wordt verpest door die vervelende bh-bandjes. Anderzijds is comfort ook wel belangrijk. Zonder goede ondersteuning heb je aan het einde van de dag last van je rug. Dit geldt zeker voor dames met wat grotere borsten. Je kunt kiezen voor een mooie elegante kanten bh of een naadloze strapless bh voor onder je favoriete zomerjurk wanneer deze mouwtjes heeft. Kies voor een strapless push up bh en je geniet van comfort én een goede look. Je hebt geen last van bandjes over je schouders die je look verpesten. Daarnaast verbeter je direct je figuur in je zomer outfit én bied je je borsten de ondersteuning waar ze om vragen. Ideaal! Het aanbod is groot, en online zijn mooie merken te vinden zoals onder andere Lascana.

 Perfect voor tal van outfits 

Een goede strapless push up bh is gewoon ideaal om te hebben. Je kunt deze zeker niet alleen dragen als je lekker in je zomerjurkje naar het strand gaat of in je topje op een gezellig terras wilt zitten. Deze bh draag je ook heel fijn onder een elegante strapless jurk voor de gemiddelde galaparty. En wat dacht je van onder je negligé laat op de avond? Kortom, jij hebt gewoon een goede strapless push up beha nodig!

Fashion
  • Lascana
  • Lascana.nl