Cybex' e-GAZELLE is de elektrisch aangedreven kinderwagen die je leven net wat makkelijker maakt

Onmisbaar voor jouw gezin! 

Cyber

Cybex’ e-GAZELLE is de gloednieuwe, elektrisch aangedreven kinderwagen die je leven net wat makkelijker maakt. Of je nu je eerste kind krijgt of met broer en zus gaat wandelen, je kunt de e-GAZELLE zo samenstellen dat-ie perfect past bij jouw gezin.

Stroller met e-power

Dankzij de technologie van Cybex’ e-GAZELLE wordt elke wandeling super smooth. Heuvel op en heuvel af gaat makkelijk en veilig dankzij de ingebouwde elektrische motor, die je bedient met een handige knop in de duwstang. En door de speciale supporttechniek voelt je kind niets van de hobbels onderweg. Maak je een stop voor een koffiedate, dan kun je de automatische schommelfunctie aanzetten zodat je kindje lekker doorslaapt.

De perfecte combinatie

Of je nu een e-GAZELLE voor één baby of een broertje en zusje nodig hebt, je kunt ’m perfect afstemmen op jouw gezin. Er zijn meer dan twintig verschillende configuraties mogelijk en de wagen is te combineren met alle GAZELLE S-wiegjes, autostoeltjes en GAZELLE S-zitjes.

Compact en ruim

De e-GAZELLE S is makkelijk in en uit te vouwen en past in de meeste kofferbakken. En, heel fijn: de ondermand en de afneembare boodschappenmand hebben een capaciteit van wel 23 kilo.

De Cybex e-GAZELLE is er in zes moderne kleuren: Moon Black, Seashell Beige, Almond Beige, Stormy Blue, Stone Grey en Ocean Blue. Beschikbaar vanaf 19 juni voor € 1099,95 in winkels en op cybex-online.com/nl/nl.