Shoptip: profiteer van hoge kortingen op designeritems tijdens Late Night Shopping

Staat een designeritem nog hoog op je wishlist? Bezoek dan de Late Night Shopping in Designer Outlet Roermond. 

Shoptip: profiteer van hoge kortingen op designeritems tijdens Late Night Shopping

Designeritems en betaalbare prijzen lijken niet hand in hand te gaan. Toch is het heus niet zo buitengewoon als het in werkelijkheid misschien lijkt. Bij Designer Outlet Roermond kun je designeritems namelijk het hele jaar door voor scherpe prijzen op de kop tikken. En Late Night Shopping is al helemaal een feestje. Tijdens deze speciale koopavonden kun je namelijk nóg meer korting scoren op prachtige designeroutfits, -tassen en -sieraden.

Late Night Shopping

Van 31 mei tot en met 2 juni staat Designer Outlet Roermond in het teken van Late Night Shopping. Tijdens deze speciale koopavonden kun je desingeritems bemachtigen met kortingen tot wel 70 procent bóvenop de outletprijzen. En je kunt je tijdens de Late Night Shopping goed vermaken. Zo vind je maar liefst 180 designerwinkels in de outlet met meer dan 200 designermerken, zoals Burberry, Gucci, Prada, Versace, WRSTBHVR en Swarovski. En als het shoppen hongerig maakt, kun je bij een van de vele horeca-gelegenheden terecht voor een snack, een drankje of zelfs voor een uitgebreidere maaltijd. Zo zitten onder andere Starbucks, Dunkin' Donuts en Wagama gevestigd in de outlet.

Ook goed om te weten, de outlet is tijdens de speciale Late Night Shopping avonden (zoals de naam eigenlijk al verklapt) extra lang open. Je kunt op 31 mei, 1 en 2 juni winkelen van 09:00 tot 22:00.

Scherpe prijzen

Goedkope designeritems kopen klinkt natuurlijk top, maar aan wat voor prijzen moet je dan precies denken? Well, wij verklappen meteen dat het echt scherpe aanbiedingen zijn.

Late Night Shoppingprijs New Balance schoenen: €44. (Outletprijs: €63 | Retailprijs: €90)
Late Night Shoppingprijs Furla-tas: €99. (Outletprijs: €269| Retailprijs: €414)
Late Night Shoppingprijs Sandro-blazer: €112,50. (Outletprijs: €252 | Retailprijs: €375)
Late Night Shoppingprijs Isabel Marant-jeans: €165. (Outletprijs: €330 | Retailprijs: €550)

Het outlet centre ligt op wandelafstand van het stadscentrum van Roermond, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad. Een leuke bestemming voor een dagje weg dus! Tot slot nog even alle details over de Late Night Shopping op een rij:

Waar:
Designer Outlet Roermond | Stadsweide 2, 6041 TD Roermond.

Wanneer:
31 mei tot en met 2 juni.

Designer Outlet Roermond is elke dag geopend. Tijdens de Late Night Shopping is de outlet geopend van 09:00 - 22:00 op 31 mei, 1 juni en 2 juni. Kun je op die dagen niet? No worries, het hele jaar door kun je in Roermond designeritems bemachtigen met 70 procent korting op de retailprijs.

Fashion
  • McArthurGlen