Virgin River-acteur Martin Henderson deelt update over het nieuwste seizoen

Ook 'Jack Sheridan' hoopt dat we het nieuwe seizoen snel kunnen streamen.

Virgin River-acteur Martin Henderson deelt update over het nieuwste seizoen

Eind november konden we genieten van de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Virgin River. Daarna kon het wachten op het nieuwe seizoen beginnen. En dat wachten lijkt nu bijna voorbij!

Bijna klaar

Martin Henderson – die de rol van Jack Sheridan voor zijn rekening neemt in Virgin River - heeft erg leuks nieuws gedeeld. Op Instagram maakt hij bekend dat seizoen zes van de serie bijna is afgerond. "Terug in de studio om alles van Virgin River spik en span te maken", begint de acteur zijn bericht. Daarbij deelt hij een foto van zichzelf in de studio.

"We zijn bijna klaar met het afronden van seizoen zes, en wat een rit was dit! Ik kan niet wachten tot iedereen het kan zien." Daar sluiten wij ons helemaal bij aan!

Meer Virgin River

Hoewel het nog onbekend is wanneer seizoen 6 van Virgin River op Netflix staat, kunnen we ons in de tussentijd alsnog met Virgin River-content vermaken. Actrices Zibby Allen (Brie Sheridan in de serie) en Alexandra Breckenridge (Melinda Monroe in de serie) zijn onlangs gestart met het opnemen van hun podcast I Like You Very Much. Hoewel de actrices de meest uiteenlopende onderwerpen bespreken, hebben ze het – uiteraard – ook over Virgin River. Zo is acteur Tim Matheson (Dr. Vernon Mullins in Virgin River) ook te gast in een van hun afleveringen.

I Like You Very Much is in juni te beluisteren. De leading ladies maken binnenkort via Instagram bekend op welk platform de podcast-afleveringen zullen staan.

Lifestyle
  • Elegance, Instagram
  • Virgin River (Netflix)