Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Moleculair Repair pakketten van L'Oréal Professionnel

De producten zijn in staat om tot wel twee jaar aan haarschade te herstellen! 

Motivation Monday: maak kans op 1 van de 2 Moleculair Repair pakketten van L'Oréal Professionnel

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 2x de gehele Moleculair Repair-lijn van L'Oréal Professionnel weg!

Beschadigd haar écht herstellen

De tijd waarin beschadigd haar gelijk stond aan een bezoek aan de kapper is voorbij. Maak kennis met de Moleculair Repair-lijn van L'Oréal Professionnel. De Moleculair Repair-producten zijn in staat om al met één toepassing tot twee jaar aan beschadigd haar te herstellen.

Wanneer het haar breekt, wordt de moleculaire structuur van het haar aangetast. Met Moleculair Repair is L'Oréal erin geslaagd om producten te ontwikkelen die de peptiden in het haar kunnen ontleden en om werkzame componenten afzonderlijk in de haarvezel te injecteren. Dit versterkt de moleculaire structuur van het haar en herstelt het haar van binnenuit. De producten (verreikt met peptidenbonder en vijf aminozuren) dringen diep in, waardoor je na de eerste behandeling al meteen een groot verschil ziet.

De stappen

Mocht je nu denken dat het heel ingewikkeld is om de hele lijn te gebruiken, dan kunnen we meteen verklappen dat dit heel erg meevalt. Zie het als een pampermomentje (want dat is het!).

Stap 1: Pre-treatment
Deze herstellende en versterkende behandeling vindt plaats in de salon, en kun je enkel door professionals laten uitvoeren. De pre-treatment versterkt de kern van het haar, herstelt de kracht van het haar en helpt om het haar te ontwarren.

De volgende stappen kun je thuis toepassen met de producten uit de Moleculair Repair-lijn (gewoon te koop bij de Douglas). Ook is het heus niet nodig om elke keer een pre-treatment uit te voeren wanneer jij de stappen voor thuis wilt doorlopen. Wel is het belangrijk om de pre-treatment uit te voeren, wanneer je de behandeling voor het eerst op je haar wilt toepassen.

Stap 2: Shampoo
De shampoo ontwart de haarvezel en zorgt voor glad haar.

Stap 3: Rinse-off serum
Het serum herstelt de oorspronkelijke kracht van het haar met tot wel drie keer meer kracht.

Stap 4: Leave-in mask
Het leave-in mask zorgt voor 97 procent meer sterkte, 52 procent meer gladheid, en bevat een hittebescherming tot 230 graden.

Winnen

Heb jij beschadigd haar dat jij heel graag wilt herstellen met de Moleculair Repair-producten? Goed nieuws! Wij mogen twee keer de gehele lijn (inclusief salonbehandeling!) weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 9 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met L'Oréal zullen delen als je wint.

Lifestyle
  • L'Oréal