Beauty buys: dit zijn de nieuwste beautylanceringen van afgelopen maand

Van hydraterende lipverzorging tot blauwe mascara. 

Beauty buys: dit zijn de nieuwste beautylanceringen van afgelopen maand

In een tijdperk waarin trends elkaar in rap tempo afwisselen, blijft één ding constant: de sensatie van het ontdekken van nieuwe beautyproducten. Wij zetten enkele beautylanceringen van de afgelopen maand op een rij.

The Elevator van Trinny London

Wanneer kocht jij voor het laatst een speciaal product voor de nek? Grote kans dat je dit niet eerder deed. Wellicht verandert het nieuwste Trinny London-product je van gedachten. Het beautymerk lanceerde deze maand The Elevator, een huidverzorgingsproduct voor de nek dat helpt de verslapte huid in dit gebied te verstevigen en om verdere huidverslapping te voorkomen. Het product is verrijkt met een peptidenmix (dit herstelt het collageen- en elastineniveau in de huid) en bevat ingekapselde alfa-arbutine om melanosoomrijping te remmen en om de vorming en verschijning van ouderdomsvlekken te verminderen.

The Elevator van Trinny London, verkrijgbaar voor €84.

Head & Hair Heal Soothing Scalp Serum van Maria Nila

Mooi haar begint bij een schone en gezonde hoofdhuid, zo stelt Maria Nila. Daarom breidde het haarverzorgingsmerk hun Head & Hair Heal-collectie uit met de Head & Hair Heal Soothing Scalp Serum. Dit serum zit boordevol actieve ingrediënten zoals Aloë Vera-extract en hyaluronzuur om de jeukende, schilferige en geïrriteerde hoofdhuid te behandelen.

Head & Hair Heal Soothing Scalp Serum, verkrijgbaar voor €39.

Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres van Chanel

We maken hydratatie voor onze huid een enorme prioriteit, maar de lippen blijven weleens achter. Met het Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres van Chanel kun jij jouw lippen heerlijk hydrateren. Dit lipserum is verrijkt met hyaluronzuur en duizenden zwevende microbolletjes met witte camelia voor intense en onmiddellijke hydratatie.

Hydra Beauty Micro Sérum Lèvres, verkrijgbaar voor €56.

Twist Up The Volume Ultra Blue Mascara van Bourjois

Mocht je het gemist hebben: niet-neutrale kleuren mascara zijn hot and happening. Talloze make-upartiesten stellen dat een laagje gekleurde mascara op de bovenste wimpers een fantastisch effect heeft op het naar voren brengen van de kleur van je ogen. Met de Twist Up The Volume Ultra Blue Mascara van Bourjois geef jij jouw wimpers een blauw tintje én met de unieke 2-in-1 borstel voorzie jij ze ook nog eens van extra volume.

Twist Up The Volume Ultra Blue Mascara, verkrijgbaar voor €19,99.

Unlimited Double Touch lipsticks van Kiko Milano

Kiko Milano heeft de iconische langhoudende lippenstift opnieuw vormgegeven. Maak kennis met de Unlimited Double Touch vloeibare lipstick. Het lipproduct breng je aan in twee stappen: met de eerste zorg je voor rijke en matte kleur op je lippen, om vervolgens een glanslaagje aan te brengen. De kleur geeft niet af en blijft tot wel 16 uur zitten. Verkrijgbaar in wel 30 tinten!

Unlimited Double Touch lipsticks, verkrijgbaar voor €13,99 per stuk.

Born To Win collectie van NÉONAIL

Wil jij je nagels dit seizoen in een retrokleurtje lakken? Dan zit je goed met de nieuwe collectie Born To Win van NÉONAIL. Met negen gellakkleuren verwelkom je de zomer in stijl. Van helderblauw tot peachy oranje.

Born To Win nagellak, verkrijgbaar voor €10,99 per stuk.

En een supercool detail: de tinten zijn voorzien van heat-reactive technologie. Dit betekent dat ze bij warmte van kleur veranderen. Zo transformeert de warme zon de kleur oranje bijvoorbeeld naar roze!