Welke schoenen kun je het beste dragen onder een linnen broek?

Linnen season is here! 

Welke schoenen kun je het beste dragen onder een linnen broek?

Het is een basisstuk in elke fashionista's zomergarderobe: de linnen broek. Naast dat-ie lastig te strijken is (we've all been there), kan het soms ook lastig te stylen zijn. Want welke schoenen draag je er nu onder?

Met teenslippers

De winter is voor laagjes, de zomer is voor luchtige items. Ook kiezen we tijdens het warmste seizoen van het jaar vaak voor laid-back opties. Flipflops geven je look een casual en zomerse uitstraling.

Met ballerina's

Twee jaar geleden werd de ballerina opnieuw op de kaart gezet en dat is maar goed ook. De schoen is ontzettend veelzijdig. Het is goed te combineren met jeans, jurken en rokken. Ook staat deze Franse schoen perfect onder een linnen broek.

Met sneakers

Altijd een goede optie: sneakers. Verschillende soorten kunnen gematcht worden met deze zomerfavoriet. Zowel canvas als leren sneakers zijn populaire en stijlvolle keuzes om deze zomerse broek mee te dragen.

Met platte sandalen

Platte sandalen zijn perfect om te dragen in de zomer. Het is een makkelijke stijl die gepast is voor naar kantoor, maar waar je ook prima mee uit de voeten kunt (pun intended) als je naar een evenement gaat.

Met platformsandalen

Eigenlijk kun je elke open schoensoort wel combineren met een linnen broek. In dit rijtje mag een paar (chique) platformslippers daarom niet ontbreken.

De uitstraling

Linnen kan al snel erg serieus en volwassen aanvoelen – zeker als je boven je linnen broek ook een top van hetzelfde materiaal draagt. Je kunt makkelijk wat speelsheid toevoegen door een niet te serieuze open schoen onder je linnenbroek te dragen. Chunky sandalen of een paar met platformzolen kunnen het een jeugdige uitstraling geven.

Wil je jouw linnen ensemble juist een chiquere uitstraling geven? Dan staat een paar strappy sandals fantastisch onder een linnen broek of een linnen co-ord.

Fashion
  • NL Beeld