Fever-Tree maakt het makkelijker dan ooit om thuis van heerlijke cocktails te genieten

Schud en serveer! 

Fever-Tree

Schrikt de hoeveelheid ingrediënten die je nodig hebt voor een cocktail jou af om een heerlijk drankje thuis in elkaar te shaken? Fever-Tree to the rescue! Het mixermerk lanceerde onlangs nieuwe en heerlijke cocktailmixers.

Twee nieuwe cocktailmixers

Dat het beroep van mixologist een vak apart is, blijkt vaak wel wanneer je thuis zelf probeert een heerlijke cocktail in elkaar te shaken. En met de zomer voor de deur willen we dat dus eigenlijk wel: thuis genieten van premium mixdrankjes. De timing van de gloednieuwe premium cocktailmixers van Fever-Tree kon dan ook niet beter zijn. Het mixermerk lanceerde in mei twee nieuwe cocktailmixers: de Mojito en de Margarita.

In een handomdraai premium cocktails op tafel

Thuis genieten van de heerlijkste cocktails wordt supermakkelijk met Fever-Tree. Het mixermerk stelt jou met hun heerlijke cocktails in staat om ze moeiteloos in elkaar te flansen (geen ingewikkelde ingrediëntenlijst met niche-likeuren of gedoe met cocktailbenodigdheden). De Fever-Tree cocktails staan in no time op tafel. Je hoeft maar twee ingrediënten met elkaar te combineren: je favoriete spirit en een Fever-Tree cocktailmixer naar keuze. Schud (of roer) en serveer!

En denk nu niet dat je op smaak moet inleveren wanneer je gebruik maakt van het fijne Fever-Tree concept. Integendeel! Het merk gebruikt enkel de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong voor hun dranken: sappige limoenen uit Mexico, bloedappelsienen uit Italië en munt uit Marokko.

De nieuwe Fever-Tree cocktailmixers

We zijn verzot op makkelijke, premium cocktails. Dit merkte ook Fever-Tree op en dus lanceerde het label zoals we net al benoemden twee nieuwe populaire cocktails: de Mojito en de Margarita.

Classic Mojito
De klassieke mojito mag niet ontbreken tijdens een cocktailavondje. Voor deze mojito heeft Fever-Tree de beste limoenen gecombineerd met verse munt. Het drankje flans je in no time in elkaar. Voeg rum en ijs toe, roer et voilá: je mojito is klaar. Natuurlijk wil het oog ook wat. Serveer je drankje met een blaadje munt en een schijfje citroen voor een instaworthy cocktail.

Classic Margarita
Ben jij echt een Margarita girlie? Dan word je blij van deze Fever-Tree Margarita, gemaakt met Mexicaanse limoenen en Italiaanse bloedappelsien. Je hoeft alleen nog maar tequila en ijs toe te voegen om deze klassieker te creëren. Al is het natuurlijk ter garnering wel zo leuk om een zoutrandje aan je glas toe te voegen voor de ultieme cocktailervaring.

De Fever-Tree Cocktailmixers zijn vanaf nu te verkrijgen bij jouw Gall & Gall winkel in de buurt, op Gall.nl en via Drankdozijn.nl.

Lifestyle
  • Fever-Tree