Beenmodetrends van dit jaar: comfort, kleuren en prints

Helemaal terug van weggeweest!

Beenmodetrends van dit jaar: comfort, kleuren en prints

De beenmodetrends van 2024 staan in het teken van comfort, met een focus op zachte materialen, flatterende pasvormen en vrolijke kleuren en prints.Wanneer je rekening houdt met de onderstaande tips, zal je altijd stijlvol over straat gaan!

Comfort voorop

Net als bij ondergoed, staat comfort ook centraal in de beenmodetrends van 2024. Zachte materialen zoals katoen, modal en cashmereblend worden steeds populairder. We zien ook veel panty's met een extra zachte tailleband en platte naden, die onzichtbaar zijn onder kleding.

Panty's in alle kleuren van de regenboog

Naast klassieke kleuren als zwart, beige en grijs, zijn er in 2024 ook veel felle en vrolijke kleuren te vinden. Denk aan rood, blauw, groen, paars en geel. Ook pasteltinten zijn populair.

Naast effen kleuren, zijn er in 2024 ook veel panty's met prints te vinden. Denk aan stippen, bloemen, dierenprints en logo's.

Kousen

Kousen zijn terug van weggeweest! In 2024 zien we ze in alle soorten en maten. Van klassieke kniekousen tot opvallende sexy kousen en kousen met glitters en andere details.

Steeds meer mensen kiezen voor beenmode die op een duurzame manier is geproduceerd. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en dat de productie eerlijke arbeidsomstandigheden garandeert.

Er is in 2024 voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar comfortabele panty's voor alledag, of naar opvallende kousen voor een feestje, er is gegarandeerd een beenmodetrend die bij jou past.

Fashion
  • Adobe Stock