Zomeractie: ontvang nu 5x Marie Claire voor €20

Een fijne korting die je niet wilt missen!  

MC

Summer's here! Of er nu een lange vliegvakantie op de planning staat of een staycation in eigen land, met Marie Claire vermaak jij je prima deze zomer!

Fijne deal

We delen graag een fijne aanbieding met je: ontvang 5x de Marie Claire voor slechts €20,00! Zo kun je deze zomer heerlijk Marie Claire lezen. Of je nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat, kom helemaal tot rust met je favoriete tijdschrift. Dit wil je!

Gebruik maken van deze zomeractie? Klik dan hier. Veel leesplezier!

Nieuwste nummer

Sinds kort ligt het zwoele zomernummer van Marie Claire in de winkel. De nieuwe editie is één grote ode aan het leven, met verhalen over de kracht van liefde, je eigen keuzes maken, werken onder een palmboom en lezen op het strand in je allermooiste bikini.

In de openingsreportage onderzoekt fotograaf Melissa Schriek de dynamiek van vrouwelijke vriendschap. Voor de serie ‘Ode’ focuste ze op de schoonheid, de eigenaardigheden en de ongefilterde eerlijkheid binnen relaties tussen vriendinnen. “Ik denk dat je een directe parallel kunt trekken tussen hun houdingen en de rol die vrouwen in elkaars leven spelen”, zegt Schriek. “Hoewel elke vriendschap uniek is, geloof ik dat onvoorwaardelijk vertrouwen en acceptatie een universele rode draad is.”

Verder in dit nummer:
- Acteur Daniël Brühl over zijn rol als Karl Lagerfeld: “Karl wilde rondfladderen in een wereld die perfect was.”
- Zomerverhaal vol liefde van Malou Holshuijsen
- Beauty zondossier voor huid en haar
- 90’s fashion, bikini’s & beachwear
- Waar actrice Frieda Barnhard van wakker ligt (veel) en waarom reizen met een kano haar zo leuk lijkt
- Hoe triggers en patronen je geluk in de liefde in de weg zitten – en wat je kunt doen om ze te omzeilen
- Wijn, wellness en wandelen in de Elzas