De mooiste looks van de Paris Couture Week-gasten

Je zou bijna denken dat de gasten meelopen in de shows.

De mooiste looks van de Paris Couture Week-gasten

Parijs maakt zich op voor de Olympische Spelen, maar voor de zomerspelen van start gaan, is het eerst de beurt aan een ander spektakel: Paris Couture Week. Op de catwalk zien de prachtigste stukken voorbijkomen, maar ook de gasten komen piekfijn voor de dag.

Paris Couture Week

Grote modehuizen reisden af naar Parijs om daar deze week hun Haute Couture-collecties te tonen. De eerste dag van de modeweek was eentje bomvol prachtige creaties. We konden genieten van de shows van Schiaparelli, Iris van Herpen, Georges Hobeika, Christian Dior, Rahul Mishra, Thom Browne, Juana Martín en Giambattista Valli. En dat was alleen nog maar de eerste dag.

Op dag twee vulde het programma zich met shows van Chanel, Alexis Mabille, Imane Ayissi, Stéphanie Rolland, Charles De Vilmorin en Giorgio Armani Privé.

Met zoveel grote namen op de agenda, is het niet zo gek dat het veel bekijks trekt. Tig modeliefhebbers reisden af naar de hoofdstad van Frankrijk om de shows bij te wonen. En hoewel het natuurlijk om de creaties op de catwalk gaat, kunnen we het niet helpen om ook de outfits van de gasten te inspecteren. Ze brachten allen hun a-game naar Parijs en wij zetten enkele van de prachtigste outfits op een rijtje.

Actrice GKAY bij de Couvent des Cordeliers voor de show van Rahul Mishra.
Ook model Flora Coquerel kwam naar de Parijse binnenstad voor de Haute Couture show van Rahul Mishra.
Actrice Fan Bingbing in prachtig rood om de show van Georges Hobeika bij te wonen.
Ook influencer Chloe Lecareux was bij de Georges Hobeika show aanwezig en droeg een prachtige peachy co-ord.
Actrice Selma Blair bezocht de openingsshow van Schiaparelli en maakte een statement met haar vlecht-stropdas.
Influencer Lena Mahfouf koos ervoor om in een asymmetrische little black dress de show van Shiaparelli bij te wonen.
Influencer Caro Daur gaf wat va va voom aan haar outfit met een gouden statementketting om de show van Shiaparelli te bezoeken.
Zonder de juiste accessoires was Valentina Ferragnis look bij de Shiaparelli show maar wat saai geweest, maar met de juiste accessoires maakt ze haar outfit toch nog interessant.
Model Deva Cassel bezocht de Christian Dior show in een simpele en toch ook erg elegante outfit.
Ook influencer Brenda Weischer was bij de Christian Dior show aanwezig en ging voor een head-to-toe zwarte look.
Veel zwarte looks bij de Christian Dior show, zo ook die van influencer Belen Hostalet.
Dat je de metallic trend ook in de zomer kunt rocken, bewijst actrice Wallis Day tijdens de Giorgio Armani Privé show.
Actrice Cate Blanchett droeg een prachtig Armani-stuk met een diep decolleté, terwijl ze poseerde op de showlocatie van het modehuis.

Zoveel modehuizen, zo weinig tijd. Hoewel de term week misschien anders doet vermoeden, neemt Paris Couture Week slechts vier dagen in beslag. Voor vandaag staan nog shows van onder anderen Elie Saab, Viktor&Rolf en Jean Paul Gaultier op de planning. Morgen sluit de week af met shows van onder meer Robert Wun en Ardazaei.

Fashion
  • NL Beeld