Motivation Monday: maak kans op een Care Set Plus van Gladskin

Alle producten zijn microbioomvriendelijk, dermatologisch getest én geschikt voor een gevoelige huid. 

Motivation Monday: maak kans op een Care Set Plus van Gladskin

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een skincare-routine van Gladskin weg; de Care Set Plus.

De Care Set Plus

Op social media zie je met regelmaat de 12 stappen tellende skincare-routine van een influencer of celebrity voorbijkomen. Maar guess what, skincare hoeft niet ingewikkeld te zijn. Precies die boodschap brengt Gladskin over met diens producten.

De huidverzorgingsproducten van Gladskin bevatten geen gekke formules, maar zijn juist samengesteld met maximaal 11 ingrediënten. Sommige producten, zoals de Gladskin Daily Care, bevatten zelfs maar zes ingrediënten. Daarnaast zijn de producten geschikt voor personen met een gevoelige huid en ze zijn microbioomvriendelijk – de gepatenteerde endolysine technologie helpt de balans in het microbioom van de huid te herstellen. Ook zijn alle huidverzorgingsproducten hypoallergeen, parfumvrij en dermatologisch getest.

Ook heb je met Gladskin helemaal geen scala aan huidverzorgingsproducten nodig. Neem nu de Care Set Plus, deze routine bestaat uit vier producten die je huid reinigen, hydrateren en exfoliëren:

De Gladskin Face Wash
Deze cleanser is microbioomvriendelijk en de minimale formule is aangepast voor het effectief reinigen van de gevoelige huid.

De Gladskin Daily Care
Een crème voor dagelijks gebruik om de huid te hydrateren.

De Gladskin Make-up Remover
Deze remover verwijdert je make-up effectief en hydrateert de huid tegelijkertijd.

De Gladskin Scrub
De milde scrub is speciaal ontwikkeld voor mensen met huidproblemen of een gevoelige huid.

Winnen

Ben jij benieuwd geworden naar de producten van Gladskin? Dan hebben wij leuk nieuws. Wij mogen namelijk een keer de volledige Care Set Plus set weggeven met daarin één Gladskin Face Wash 75ml, één Gladskin Daily Care 75ml, één Gladskin Make-up Remover 200ml en één Gladskin Scrub 75ml. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen maar het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 14 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Gladskin zullen delen als je wint.