Marie Claires weekendtips

Je hoeft je dit weekend niet te vervelen! 

weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Shoppen in Bataviastad

Bataviastad was altijd al de moeite waard, maar zeker dit weekend verdient de outlet een bezoekje. The Walt Disney Company Benelux en Batavia Stad Fashion Outlet hebben de handen ineengeslagen en samen een unieke ervaring gecreëerd voor gezinnen en Disney-fans van alle leeftijden. Je kunt er dus allemaal leuke Disney-activiteiten beleven.

Ook heel leuk: vandaag, 11 juli, opent Amorino een vestiging in de modeoutlet. Misschien zegt de naam je niet zoveel, maar je hebt ongetwijfeld de ijsjes van de gelatospecialist weleens voorbij zien komen. Ze staan namelijk bekend om hun heerlijke, roosvormige gelato's!

Wanneer:
Geopend 7 dagen per week.

Waar:
Bataviastad | Bataviaplein 60, Lelystad.

Lekker eten bij Ms. Chelin.

Zin om te genieten van comfort food? Dan ben je bij Ms. Chelin aan het juiste adres. Met een dikke vette knipoog naar de Michelingids serveert het restaurant gerechten van goede kwaliteit, maar dan zonder de poespas en voor een budget-vriendelijkere prijs. Ook voor een avondje cocktails drinken kun je hier prima terecht. Met een dagmenu vol Amsterdamse favorieten creëren ze smakelijke momenten die even gedurfd als ongecompliceerd zijn.

Wanneer:
Zeven dagen per week geopend.

Waar:
Ms. Chelin | Kerkstraat 136-138, Amsterdam.

Een workshop volgen bij Wecandoo

Zin om de handen uit de mouwen te steken en om creatief te zijn? Dan kun je bij Wecandoo de meest uiteenlopende workshops vinden. Terwijl je een nieuwe skill opdoet ondersteun je ook nog eens de locals die de workshops aanbieden. En er zijn écht veel workshops om uit te kiezen. Van je eigen leren schoudertas make, tot je eigen botanische rum maken, tot een zilveren ring met een edelsteen smeden.

Waar:
Verschillende workshops in en rondom Amsterdam.

Lekker borrelen bij heet borrelfestival Tapt

Het weekend is hét moment om te genieten van een borrel, een hapje en een dansje. Laat je dat nu perfect kunnen doen bij borrelfestival Tapt in Almere. Je kunt hier de lekkerste biertjes proeven, aan de heerlijkste wijntjes nippen, heerlijk comfort food eten en dansen tijdens de silent disco (al kun je er natuurlijk ook voor genieten om lekker te chillen in het gras met een spelletje).

Wanneer:
Vrijdag 12 en zaterdag 13 juli.

Waar:
Tapt Festival | Dukdalfweg 38, Amsterdam.

Kijktips op Netflix

Heb je zin in een avondje Netflix and chill? Dan heeft de streamingdienst weer leuke films en series voor je in de aanbieding. Zo voegde Netflix de afgelopen week Mamma Mia! en Mamma Mia! Here We Go Again opnieuw toe aan het aanbod (heerlijk!). Ook kun je de klassieker Clueless weer streamen op de video-on-demand service.

Ook kun je sinds deze week het tweede seizoen van Another Self kijken, het tweede seizoen van Eva Lasting en het tweede seizoen van Sugar Rush: The Baking Point.