Zo maak je sex onder de douche minder ongemakkelijk

Klinkt sexy, maar de uitvoering is minder.
Zo maak je sex onder de douche minder ongemakkelijk

Experimenteren met sex is niet alleen erg leuk, maar het ook goed voor je relatie. Eén van die spannende uitdagingen is sex hebben onder de douche. Maar aan shower sex zit veel meer gevaren dan veel mensen denken. Wij hebben daarom een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jouw douche ervaring niet verkeerd afloopt. 

1. Houd beide voeten op de grond

Het kan verleidelijk zijn om creatief te worden onder de douche. Omdat je je in een beperkte ruimte bevindt, kan het zijn dat jullie go-to posities niet meer werken. Het klinkt niet sexy, maar jij en je partner moeten jullie voeten op de grond houden. Dit zal je helpen je evenwicht te bewaren, waardoor je minder kans hebt om uit te glijden. 

Lees ook: Avondmens? Dit kan slecht voor je gezondheid zijn

2. Probeer nieuwe standjes

Als staan niet werkt voor jullie, overweeg dan om te gaan zitten of liggen. Afhankelijk van de grootte van je douche, kan je allerlei verschillende standjes proberen om te kijken welke het best werkt voor jullie.

3. Douchestoel

Sommige mensen zijn gezegend met douchezitjes in hun huis. Als jij een van die mensen bent, gebruik het dan in je voordeel. Speel met zittende seksposities en kijk of je er een kunt vinden die werkt. Onthoud: Het is veel moeilijker om te vallen als je zit.

4. Badmat

Ongeacht welke positie je ook probeert, het is handig om te investeren in een badmat. En dan hebben we het niet over van die zachte badmatten die je buiten je douche plaatst, maar een rubberachtige mat die zich aan de vloer van je douche vasthecht.

5. Leun tegen de muren 

Kijk om je heen. Is er iets om vast te houden? Waarschijnlijk niet, toch? Probeer tegen een muur aan te leunen om te voorkomen dat je valt of dat er andere ongelukken gebeuren. 

6. Glijmiddel

Water is geen vervanging voor glijmiddel. Integendeel, water kan er juist voor zorgen dat het stroever en droger wordt. En dit kan voor pijnlijke situaties zorgen. Probeer glijmiddel of stop als je merkt dat het gewoon niet gaat. 

7. Zeep

Het 'insoppen' van je partner lijkt behoorlijk sexy - tot je ergens zeep krijgt waar het niet zou moeten zijn. Vermijd dan ook je ogen, mond, plasbuis, of een andere plaats waar het zou kunnen prikken of branden. 

8. Concentreer je niet zozeer op penetratie

Sex onder de douche hoeft niet over penetratie te gaan. In feite is het beter om het als voorspel te zien en niet als het hoofdelement.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f36200151451', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });