6 Beautytips om er altijd geweldig uit te zien

Flawless.

Lees ook

Verschillende factoren spelen een rol in je uiterlijk, zoals je dieet, lichaamsbeweging, schoonheidsproducten en je nachtrust. Hier zijn enkele schoonheidstips die ervoor zorgen dat je er altijd flawless uitziet.

1. SPF

Als je wilt dat je huid mooi blijft, dan is het van belang om altijd een dagcrème met SPF aan te brengen. Dit beschermt je huid tegen UV stralen, die verantwoordelijk zijn voor het sneller zichtbaar maken van rimpels en andere tekenen van veroudering.

Lees ook: De leukste haaraccessoires op een rij

2. Exfoliëren

Exfoliëren is een uitstekende manier om de huid ‘jong’ te houden. Het houdt de huid zacht, glanzend en het houdt ook de poriën open. Daarnaast is het de beste manier om acne onder controle te houden. Als je een gevoelige huid hebt, vermijd dan het gebruik van ruwe scrub middelen, omdat het irritatie en roodheid van de huid kan veroorzaken.

3. Haar


Je haar is erg belangrijk als het gaat om een gezonde uitstraling. Stress, voedingstekorten, hormonale schommelingen, allergieën en het gebruik van de verkeerde haarproducten zijn de belangrijkste oorzaken van haaruitval. Het is beter om producten te gebruiken die natuurlijke ingrediënten bevatten. Een gezonde voeding heeft ook een effect op de kwaliteit van je haar, dus eet gezond en neem veel eiwitten en vitamine B op in je maaltijden.

4. Wenkbrauwen

Wenkbrauwen maken je gezicht compleet. Met je wenkbrauwen kun je uitdrukken hoe je over iets denkt. Als de vorm van de wenkbrauwen juist is, kan het een positieve aanvulling zijn op je gezicht. Doormiddel van een bezoekje aan een schoonheidsspecialist kun je erachter komen welke vorm het best bij jou past. 

5. Hydrateren

Hydratatie is de sleutel tot een stralende, frisse en glanzende huid. Verschillende producten op de markt zijn uitstekend geschikt om de huid te voeden en te hydrateren. Als je een zeer gevoelige huid hebt, kun je beter het gebruik van cosmetische crèmes vermijden en kiezen voor producten die volledig natuurlijk zijn.

6. Slapen

Slapen is de makkelijkste manier je lichaam gezond te houden. Een goede nachtrust helpt om het hormonale evenwicht in bedwang te houden. 

Bron: Lifehack | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook