Katja Schuurman bijt van zich af na geruchten over opname in sexkliniek

Ze was de afgelopen tijd in het buitenland.

Katja Schuurman heeft zich voor het eerst uitgelaten over de geruchten dat ze in een kliniek zou zijn opgenomen voor een sexverslaving. Op Instagram verwijst ze de verhalen naar het rijk der fabelen.

Reactie

“Zouden de bizarre geesten die absurde geruchten de wereld in slingeren, en al diegenen die zich journalist noemen, maar deze onzin hersenloos en zonder fact checken overnemen, misschien in overweging willen nemen dat ik ouders en een dochter heb”, schrijft de presentatrice in een reactie op een groot verhaal in Story.

Lees ook: Meghan Markle haalt uit naar Britse pers

Waardering

“Ik waardeer sex, ik hou van intimiteit, zoals de meeste gezonde mensen. Ik ben er Ã³pener over geweest dan de meesten (das war einmal), maar verwar mijn plezier niet met zoiets serieus als verslaving. Als dat verslaving is, dan hoop ik dat ik daarvan nooit genees”, besluit Katja met een knipoog.

De 44-jarige Katja was de afgelopen tijd in het buitenland voor een yogaretrait. “Ik ben rustiger, krachtiger en meer in balans. Ik voel me bevoorrecht dat ik deze tijd voor mezelf heb kunnen nemen.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws