Zien: prins William en Kate Middleton in kookprogramma

Samen met kooklegende Mary Berry.

Lees ook

Ooit gedacht dat je de hertog en hertogin van Cambridge zou zien koken? Wij ook niet. Maar prins William en Kate Middleton hebben hun krachten gebundeld met kooklegende Mary Berry

Bedanken

De aanleiding dat de royals koken? Zo willen ze iedereen die tijdens de kerstperiode heeft gewerkt en vrijwilligerswerk heeft gedaan bedanken. 

Lees ook: Zien: de eerste beelden van prinses Diana in The Crown


Kookprogramma

Als je een 24 Kitchen lover bent, dan ken je waarschijnlijk ook het kookprogramma van Mary Berry. Voor de feestdagen heeft ze er een twist aangegeven met haar programma A Berry Royal Christmas. Enne, daar kun je dus prins William én Kate Middleton in verwachten. 

Een klein voorproefje

De hertog, hertogin en Mary ontvangen speciale gasten. Zo organiseren ze samen met Nadiyaj Hussain een kerstfeest om medewerkers en vrijwilligers van liefdadigheidsinstellingen en organisaties die tijdens de kerstperiode hardwerken, te bedanken en te erkennen.

Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij The Duchess en bezoeken ze het grootste centrum van het Verenigd Koninkrijk voor dakloze en onveilig gehuisveste mensen. 

Op maandag 16 december om 16:00 uur op BBC One te zien! 

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook