Marie Claire’s weekendtips

Van Miss Nederland tot disco schaatsen!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Disco schaatsen 

Dit weekend heeft de Westergas een leuk programma. Als je in de kerstsferen wilt komen, dan is dit zeker een bezoekje waard. Enne, vrijdag openen zij ook de schaatsbaan, waar je dus ook kunt disco schaatsen! Kijk je favoriete kerstfilms in het Ketelhuis of struin de marktjes af voor het perfecte kerstcadeau. 

Wanneer:
6 december t/m 8 december

Waar:
Westergas
Amsterdam

Winterfair Garderen 

De Beeldentuin in Garderen is weer omgetoverd tot een sprookjesachtig decor, want met deze Winterfair ga je terug naar het Engeland van 1850. Personages uit de boeken van Charles Dickens lopen rond, luister naar carols en struin langs meer dan 70 tentjes, kraampjes en stands. Voor meer informatie, klik ‘hier’

Wanneer:
4 december t/m 7 december 

Waar:
Beeldentuin
Garderen 

Miss Universe

Op zondag 8 december zal onze Miss Nederland 2019, Sharon Pieksma, ons kikkerlandje vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in Amerika. De drie uur durende show, zal voor de vijfde keer gehost worden door Steve Harvey. Sharon zal samen met 90 andere Missen op jacht gaan om de titel te veroveren. Waar onze Miss Nederland zich hard voor maakt? Het wereldwijde plasticprobleem! 

Benieuwd? De uitzending zal live worden uitgezonden op FOX. Houd wel rekening met het tijdsverschil, in Nederland zal de show in de nacht van 8 op 9 december te zien zijn op de zender. 

Wanneer:
Nacht van 8 op 9 december

Waar:
FOX 

Bron: Winterfair Garderen, Westergas, Grazia | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws