Heftige nacht gehad? Met deze hacks zie je er altijd fris uit

Fake it till you make it.

Lees ook

De feestmaand met alle bijhorende feestjes is leuk. Totdat je erover nadenkt hoe je je na de zoveelste borrelavond, die weer veelte laat is geworden, zult voelen. Laat staan hoe je eruit kunt zien. Daarom een paar handige hacks, waardoor je er in mum van tijd fris en fruitig uitziet. Schijn bedriegt, is het niet?

De volgende dag

Hello, sunshine! Ondanks dat je het liefst in bed wilt blijven liggen, wil je ook alles uit je dag halen. Dus zorg ervoor dat je onderstaande beautyproducten in huis hebt, want zo fake je snel een frisse look. 

Lees ook: Dit zijn de beautyproducten die je in de winter in je tas wil hebben


Wake up

Reinig eerst je gezicht met water en breng daarna een serum en oogcrème aan. Wist je dat sommige zweren bij een gezichtsroller? Het zou je wallen en zwelling in je gezicht tijdelijk kunnen verminderen. Dus heb je een roller in huis, it’s worth the try.

Heb je dat niet? Geen probleem. Leg twee lepels voor vijf minuten in de koelkast. Het koude metaal kan namelijk ook de zwelling van je wallen tegengaan. Pas alleen wel op, de lepels kunnen wel erg koud aanvoelen op je dunne huid. 

Make-up

Nadat je je gezicht een oppepper hebt gegeven, kun je aan de slag met make-up. Gebruik een witte eyeliner voor je onderste waterlijn. Dit zorgt ervoor dat je ogen er meer ‘wakker’ uitzien. Gebruik daarna je favoriete concealer, om je donkere kringen te bedekken. Breng wat mascara aan en met een beetje blush zorg je voor wat meer kleur op je gezicht. En dat is alles wat je nodig hebt. Een quick fix doet de truc. 

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: Clueless

Laatste nieuws

Zie ook