Shelly Sterk woedend om haatreacties over baby

"Wat bezielt je?"

Lees ook

Presentatrice Shelly Sterk werd in augustus van dit jaar moeder van zoon Jake. Na een terrorbevalling en de eerste paar zware weken kan ze nu eindelijk genieten van haar kind. Tóch geniet de kersverse moeder niet optimaal, want ze krijgt regelmatig haatreacties over haar zoontje naar haar hoofd geslingerd. 

Social media

In de nieuwe Grazia vertelt Shelly openhartig over haar bevalling en haar eerste maanden als moeder. Het is niet bepaald makkelijk geweest voor de presentatrice, want ze kreeg regelmatig nare berichten over zoontje Jake op social media binnen.

“Is dat een tumor?”, was bijvoorbeeld een van de reacties die Shelly binnen kreeg. “Wat bezielt je om te schrijven: ‘Is dat een tumor?’ Je hebt het wel over mijn kind!”, vertelt Shelly.

Lees ook: Shay Mitchell post foto met dochter en belangrijke boodschap

Mommy-life

Gelukkig kreeg Shelly ook honderden positieve reacties van volgers die het juist leuk vinden om foto’s van Jake te zien. Shelly deelt dan ook regelmatig kiekjes van haar kleintje, en houdt haar volgers goed op de hoogte van haar mommy-life. “Die kleine is fantastisch en de dagen dat ik met hem ben, vind ik heerlijk”, aldus Shelly.

Bron: Grazia: Kim Buitenhuis, Annemieke Riesebos, Jill Waas | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook