Marie Claire’s weekendtips

Een pop-up champagne bar.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Expositie DENHAM x Urban Art

Sinds afgelopen weekend is de expositie in de Flagship Store te zien. DENHAM x Urban Art laat zeldzame werken zien van verschillende kunstenaars, zoals onder anderen Banksy, Ben Eine, Pure Evil, Vinz Feel Free, Dan Witz en Damien Hirst. De expositie is gecureerd door Jason Denham in samenwerking met Mark Chalmers en Jorien Ceelen. Enne, jij kunt ‘m nu ook bezichtigen. 

Wanneer:
Nog t/m 20 december. 

Waar:
Denham Flagship Store
Hobbemastraat 6-8
Amsterdam

Pop-up champagnebar 

Gisteren is The Champagne Room in het NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky officieel geopend. Wat je kunt verwachten? Een pop-up champagnebar! Het hotel is namelijk een samenwerking aangegaan met Moët & Chandon. Kies uit tien verschillende champagnes die je zowel per glas als per fles kunt bestellen. Daarnaast kun je er ook bijpassende amuses bij krijgen. Proost! 

Wanneer: 
T/m 16 februari 2020. 

Waar:
NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky
Amsterdam


Tentoonstelling The Hoodie 

Je hebt er vast een in je kast liggen: de capuchontrui. Je komt het item overal tegen, op straat, op sportvelden, op de catwalk en soms zelfs op kantoor. Hoewel het voor velen een comfortabel kledingstuk is, is het voor anderen een politiek statement. In de tentoonstelling The Hoodie, van schrijver en curator Lou Stoppard, staat het laatste politieke kledingstuk in de westerse mode centraal. Zo geven 100 kunstenaars, ontwerpers en fotografen er hun eigen draai aan. 

Wanneer:
Nog t/m 12 april 2020

Waar:
Het Nieuwe Instituut
Rotterdam

Beeld: Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws

Zie ook