Wow: Nederlandse influencer deelt heftige waarschuwing

Gisteravond kreeg zij de schrik van haar leven.

Lees ook

Influencer Roos van Dorsten, op Instagram beter bekend als Moderosa, heeft gisteravond de schrik van haar leven gehad. Op Instagram deelt ze een emotioneel bericht en waarschuwt ze haar volgens over datgene wat haar zojuist is overkomen.

Bericht

Afgelopen week was Roos in Parijs en werd in Nederland haar huis leeggeroofd. “Gister is mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden”, begint ze haar bericht. “Zoals jullie gezien hebben, was ik gister in Parijs. En helaas zijn jullie niet de enige die dit gezien hebben. Toen we thuis kwamen en ik de sleutel in het slot stak, wist ik het direct. Alles is weg…”

Lees ook: Zien: Nikkie de Jager maakt tutorial met Lady Gaga


Weg

Alle designertassen en schoenen van de blondine zijn gestolen. “Alles waar ik de afgelopen 10 jaar keihard voor heb gewerkt, is weg. Dingen die ik waarschijnlijk nooit meer terug krijg. Mijn eerste Chanel tas waar ik zo voor heb gespaard en ooit aan mijn kleindochter had willen geven…”

De dieven hadden het enkel op haar designerspullen gemunt, want alle dure elektronica staat er nog. Door Instagram wisten de dieven volgens haar precies wat voor spullen ze had en wanneer ze moesten toeslaan. “Doordat ik mijn leven deel op Instagram, ik hard werk voor mijn geld en daar mooie spullen van kan kopen, hebben anderen besloten mij in de gaten te houden en alles van mij af te nemen. Ik ben kotsmisselijk en intens verdrietig. Angst en zoveel verdriet. Alles waar ik ooit van droomde is weg.”

Het bericht eindigt dan ook met een fikse waarschuwing. “Pas op met wat je deelt en wanneer je dit deelt. Laat niet te makkelijk zien waar je woont of wat je hebt”, aldus de aangeslagen modeblogger.

Bron: Grazia | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook