Deze Netflix-film wordt de nieuwe Love Actually genoemd

Klinkt veelbelovend!

Lees ook

We worden momenteel overspoeld met romantische kerstfilms en voor dat geldt: the more the better! Deze nieuwkomer wordt gezien als de nieuwe Love Actually en dat klinkt natuurlijk veelbelovend.

Klassieker

De film in kwestie heet Let it Snow en wordt op het internet de nieuwe kerstklassieker genoemd. En dat belooft nogal wat aangezien deze film vergeleken wordt met de iconische kerstfilm Love Actually. Tijd voor meer info!

Lees ook: Betekent dit dat Harry Potter naar Netflix komt?


Let it Snow

Er zijn inderdaad een aantal overeenkomsten. Beide films vertellen verschillende verhaallijnen, hebben een happy end en bevatten de nodige dosis drama en romantiek.

In het kort: een hopeloos verliefde jongen die al jaren verliefd is op zijn beste vriendin, maar dit absoluut niet durft te vertellen. Een popster die gevoelens krijgt voor een ‘normaal’ meisje. Een stel dat uit elkaar dreigt te gaan op kerstavond en twee verliefde meisjes waarvan er één uit de kast is en de ander nog niet.

Prima geacteerd, niet enorm cliché en kijkt zeker 100% lekker weg. Maar of de film beter is dan Love Actually… daar zijn de meningen wellicht over verdeeld.

Bron: Grazia | Beeld: Love Actually | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook