5 Feestelijke beautylooks met groots effect

En ze zijn zó gepiept.

Lees ook

Een feest-fähige maquillage hoeft niet reuze ingewikkeld te zijn. Glitter hier, haarband daar en klaar ben je. Deze 5 looks zijn zó gepiept en geven het gewenste wow-effect. 

1. Coupe de krul 

Voor wie niet van nature gezegend is met een mooie bos krullen: leuk om tijdens de feestdagen eens golvende manen uit te proberen. Gebruik een hittebeschermer en een volume-mousse. Maak vervolgens smalle vlechten over het hele haar en zet daar de stijltang in. Het resultaat na ontvlechten: een volle bos golfjes. 

Tip: Haar dat van nature gekruld is, vereist specifieke zorg: hydrateren en definiëren zijn de belangrijkste pijlers. Denk: glansproducten, haarolie en verzorgende crèmes. Van deze producten lusten je krullen wel pap. 

Lees ook: Dit is de perfecte haarkleur voor NYE

Winters wit

Verruil je zwarte mascara en eyeliner eens voor witte exemplaren. Dat geeft een verrassende en winterse touch aan je look. Voor witte wimpers gebruik je wimperprimer. En met eyeliner creëer je een grafische ooglook. Voor een feestelijk winters tintje: een liquid eyeliner in zilver. 

Tip: Zo’n koele oogmake-up vraagt om contrast, bijvoorbeeld in de vorm van knalrode lippen. 


Hoofdzaken

Haaraccessoires zijn terug, en hoe! Van schuifjes tot clipjes en van diademen tot tiara’s, met strass en parels, van velvet of satijn. De snelste manier om je office-look om te toveren tot één die party proof is. 

Zachtjes glanzen

Jawel, ook met een heel naturelle look kun je er feestelijk uitzien. En daar zijn maar drie ingrediënten voor nodig. Eén: een egale huid, met behulp van een subtiele foundation. Twee: aanwezige wenkbrauwen, mede mogelijk gemaakt door véél gekleurde wenkbrauwgel. En drie: glow op de juiste plekken. Dat wil zeggen: op je jukbeenderen, neusbrug en in je binnenste ooghoeken. Alleen wat kleurloze balm op je lippen en klaar ben je. 

Sterk stralen

Zeg je feest, dan zeg je glitter. Een open deur ja. Wel fijn dat er steeds meer bio-afbreekbare en dus niet-milieubelastende make-up glitters zijn. Die we dus onbeperkt op onze ogen en wangen kunnen sprenkelen. 

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws

Zie ook