Zien: de jaarlijkse Kardashian kerstkaart

Anders dan normaal.

Lees ook

De Kardashians hechten veel waarde aan de jaarlijkse kerstkaart. Dit jaar lijkt het er echter op dat niemand er zin of tijd voor had, want er is maar één gezin op te zien en dat is die van Kim Kardashian.

Lekker simpel

Een behoorlijk ingekorte versie dit jaar met alleen Kim, Kanye en de kids. Opvallend is ook dat de kerstkaart erg casual is, want iedereen is gehuld in een grijs matching joggingpak. Ook lijkt de foto gewoon thuis te zijn genomen deze keer; geen team aan fotografen, styling en visagie.

Lees ook: Kris Jenner reageert op verkoop Kylie Cosmetics 

Moeizaam

Voorgaande jaren poseerde bijna de gehele familie voor de jaarlijkse kerstkaart. Iedereen werd voor deze bijzondere dag tot in de puntjes gestyled en zo neergezet dat het een kaart was om in te lijsten. Vorig jaar was in Keeping up with the Kardashians al te zien dat het organiseren van de shoot niet van een leien dakje ging. De helft van de familie had geen tijd, de andere helft geen zin. De razendenthousiaste Kim kreeg iedereen uiteindelijk toch zo ver, maar dat is haar dit jaar geen tweede keer gelukt.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook