Chantal Janzen haalt bizarre stunt met Wendy van Dijk uit

Het zorgde voor enige verwarring...

Lees ook

In het nieuwe januarinummer van &C doen verschillende verslaafden hun emotionele verhaal. Zo ook ene Wendy van Dijk, die vertelt over haar cocaïneverslaving. De dame in kwestie heeft toevallig dezelfde naam als de Wendy van Dijk van tv en dat zorgt voor enige verwarring onder lezers van het blad. 

Verslaafd

Lezers van het blad wisten niet wat ze lazen toen de naam Wendy van Dijk groot boven een artikel over cocaïneverslaving stond. Helemaal omdat de presentatrice een paar jaar terug hierom in het nieuws kwam.

“Ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Met cocaïne was dat allemaal in één klap weg”, staat er bovenaan het artikel.

Lees ook: Wendy van Dijk reageert op Twitter-rel met Chantal Janzen

Zelfde naam

Wat blijkt? Het gaat om een hele andere Wendy van Dijk, die toevallig dezelfde naam heeft als ‘de bekende’ Wendy. Bij RTL Boulevard vinden ze het maar een vreemde actie van het blad van Chantal Janzen.

“Heel apart. Wij dachten: even bellen, hoe zit dat precies? Het bleek te gaan om een totaal andere Wendy van Dijk. Wel met dezelfde achternaam, maar dus niet de Wendy van Dijk die wij allemaal kennen van de televisie”, zo vertelt Luuk Ikink

Opmerkelijk was dat er nergens in het artikel vermeld stond dat het om een hele andere Wendy gaat. “Dat Chantal en Wendy geen vriendinnen zijn is duidelijk. Maar met haar laatste actie heeft Chantal een oorlog ontketend”, aldus Boulevard. We zijn benieuwd!

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook