Marie Claire’s weekendtips

Winter wonderland.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Winterparadijs

De RAI Amsterdam is dit weekend weer omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs. Wat je kunt verwachten? Een grote binnen én buiten schaatsbaan, een reuzenrad, hoge zweefmolen, een après-skihut, langlaufen en écht sneeuw. Daarnaast komen er op het winterfeest artiesten als Xander de Buisonjé en Maan. Genoeg activiteiten te doen dus! Er is zowel overdag als ’s avonds iets te beleven. 

Wanneer:
21 december 2019 t/m 5 januari 2020 

Waar:
RAI Amsterdam

Film date 

April, May en June
Drie halfzussen (Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap) vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar? En vooral: ‘Wat doen we straks met onze autistische broer Jan? 

Wanneer: 
Nu in de bioscoop 


Huisvrouwen bestaan niet 2 
Nederlandse feelgoodfilm voor deze feestdagen. We volgen voor de tweede keer Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op herkenbare levensvragen. 

Wanneer: 
Nu in de bioscoop 

Royal Christmas Fair 

De kerstmarkt vind je midden in hartje Den Haag. Struin langs ruim 150 huisjes met kerstcadeaus die zich in het midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades en musea bevinden. Er is glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers. Kerstkoren, gospelkoren en de ‘enige echte’ kerstman zorgen voor sfeer. De Royal Christmas Fair is nog t/m zondag 23 december. Enne, mocht je er klaar mee zijn, dan kun je ook nog even uitwaaien op het strand in Scheveningen. 

Wanneer:
Nog t/m zondag 23 december | 12:00 – 21:00 uur

Waar: 
Het Lange Voorhout
Den Haag 

Bron: Jessica van Zanten, Het Amsterdamse Winterparadijs, Royal Christmas Fair | Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook