Dit is de reden waarom je partner je nog niet ten huwelijk heeft gevraagd

Aha!

Veel vrouwen dromen vanaf jongs af aan al van hun bruiloft. Enne, het kan zijn dat jij er al jaren klaar voor bent, maar dat je partner niet de eerste stap zet. Dit is de reden waarom mannen soms lang wachten met een huwelijksaanzoek

Onderzoek

Uit onderzoek blijkt dat geld de grootste bepalende factor is voor het uitstellen van een aanzoek. Zo zegt 27% procent van de mannen dat hun inkomen hen verhindert in het doen van een aanzoek. 26% zegt dat hun eigen financiële problemen de reden is en 17% zegt dat de kosten van een bruiloft de bepalende factor is. Enne, nog eens 17% vertelt dat de geldschulden van hun partner de reden is om geen aanzoek te doen. Eerlijk gezegd, vrij begrijpelijk als je bedenkt dat een gemiddelde bruiloft tussen de 12.000 tot 18.000 euro kost. 

Lees ook: Op deze leeftijd heb je de beste sex van je leven

Ring

Het onderzoek onthulde ook dat het vinden van de perfecte ring ook een belangrijke oorzaak van uitstel is. Zo heeft 50% van de mannen moeite met het vinden van de juiste ring voor hun partner. Dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat 40% vindt dat de verwachtingen van hun partner, over de ring, te hoog zijn.

Top vijf redenen

  1. Financiën 
  2. De ring
  3. Gezondheid van partner of familie
  4. Twijfels over de relatie
  5. De duur van de relatie

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Sex and the city

Laatste nieuws