Dit zijn de beste relatie voornemens voor singles

Love is all you need.

Lees ook

Het maken van goede voornemens is iets wat we al jaren doen en (bijna) nooit volhouden. Maar als jij single het nieuwe jaar ingaat, en je daar snel iets aan wil veranderen, helpen deze liefdes voornemens je misschien op weg. 

Vijf voornemens 

1. Verander je go to date planning
Het is geen slecht idee om één specifieke bar of restaurant te hebben waar je al je eerste date’s mee naartoe neemt. Maar als je huidige go to spot dit jaar niet super succesvol is geweest, dan kan het kiezen van een nieuwe plek je in toekomst op weg helpen. 

Lees ook: 10 dingen waar je niet over moet praten op de eerste date

2. Verander de instellingen van je dating app
De kans is groot dat je veel leuke mensen misloopt door de regeltjes in je hoofd. Verander je leeftijdsinstellingen, verwijder een paar foto’s, probeer een nieuwe bio-aanpak. Doe wat je moet doen om wat variatie toe te voegen aan je dating app.

3. Vergeet al het dating advies
Het vervelendste aan single zijn, is familie en vrienden die je constant willen helpen om het te veranderen. Meestal door het geven van relatieadvies. Maak een lijstje van al het advies dat je hebt opgevolgd, en vergeet alle regels die het afgelopen jaar niet hebben gewerkt.

4. Stap uit je comfortzone
Veel mensen zijn bang om tijdens de eerste date iets anders te doen dan een hapje of een drankje. Terwijl een spannende activiteit zoals boogschieten of schaatsen veel leuker is dan de hele avond tegenover elkaar zitten. Wees niet bang om een keer buiten je comfortzone te stappen.

5. Benader mensen
In plaats van wachten totdat de je de ware tegenkomt, is het beter om af te stappen op mensen die je interessant vindt. Zo heb je niet alleen meer kans op het vinden van een leuke partner, maar je maakt veel meer nieuwe sociale contacten.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook