9 Redenen waarom mensen die vergeten terug te appen wel geweldig zijn

Aha!

Lees ook

Krijg jij altijd een lichte aanval als je blauwe vinkjes ziet, maar mensen je gewoonweg besluiten te negeren? Tja, daar hebben we eigenlijk maar één tip voor: let it go! En eerlijk: eigenlijk zijn die mensen die vergeten te appen juist amazing.

9 Redenen

1. Ze zijn, ten eerste, gewoon heel erg chill
Geen haast, no stress, alles chill. Reageren komt wel, deze mensen pakken het leven rustig aan. Alles op z’n tijd. Gewoon…relax. 

Lees ook: Verlegen? Met deze 7 tips niet meer

2. Maar dat wil trouwens niet zeggen dat het geen harde werkers zijn hoor
Au contraire, mon amour! Misschien reageren ze wel niet omdat ze aan het werk zijn. Ze houden de economie hierdoor draaiende: hulde!

3. Ze kijken waarschijnlijk minder op hun telefoon in verband met het blauwe licht
Je weet wel, dat licht waar je ogen pijn van gaan doen en waardoor je slecht slaapt. Ze zijn dus hartstikke gezond bezig!

4. Ze zijn waarschijnlijk ook nog eens vet sociaal
In het echte leven dan, hè? Uiteten, hangen met vrienden of misschien wel op een date, het kan allemaal! Dan ga je niet op je mobiel zitten natuurlijk.


5. Ze beseffen dat het WhatsApp is en dat ze later ook even kunnen reageren
Ja, als het heel dringend is, reageren ze wel natuurlijk (je kan ook altijd bellen, hè?). Maar een vraag als “Hoe was de film gisteren nog?” kan in principe ook over een uurtje beantwoord worden.

6. Ze zijn gewoon wat warrig (en dat zijn vaak hele creatieve mensen)
Dus ja, je kunt ook over een uurtje reageren inderdaad. Je kunt het ook stiekem daardoor vergeten. Dat kan gebeuren! Maar onthoud wel dat warrige mensen over het algemeen erg creatief zijn. Zij creëren dus eigenlijk gewoon stukjes cultuur als ze niet reageren op je appje. Want creatief = kunst en kunst = cultuur. Dus…

7. Waarschijnlijk appen ze niet terug omdat ze graag back to basic willen gaan met je
Verhalen gewoon in real life vertellen is toch ook hartstikke mooi? Ja, toch? Zeker.

8. Omdat ze toch ook niet boos worden, als jij wel meteen terug appt
Dus waarom zou jij wel jouw ding mogen doen, maar zij niet hun ding?

9. Omdat deze mensen gewoon het meest #WOKE zijn
Oftewel, zij weten hoe de vork echt in de steel zit. Big Brother is ALWAYS watching, vooral via social media. Zij hoeven niet te weten hoe lekker de pizza was gisteren. Die informatie wordt sowieso doorgespeeld aan die ene bekend pizzaketen en dan gaan de prijzen omhoog. Dat moeten we niet hebben.Dus denk de volgende keer na voordat je weer boos wordt op iemand die niet meteen reageert op WhatsApp! Deze mensen zijn namelijk de ruggengraat van onze huidige samenleving. 

Bron: Grazia | Beeld: Mean Girls

Laatste nieuws

Zie ook