Zien: de nieuwe coupe van Selena Gomez

Terug naar de jaren '70.
Zien: de nieuwe coupe van Selena Gomez

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent nieuw haar voor Selena Gomez. De zangeres, actrice én producer is nooit bang geweest om de schaar erin te zetten. Enne, dat laat ze wederom zien met haar nieuwe kapsel mét pony. 

Promotietournee

De stylist van Gomez, Marissa Marino, deelt op haar Instagram de nieuwe coupe van de zangeres. "Een nieuwe look voor de promo in London", schrijft de haarstylist bij haar post. De jaren '70 coupe hebben we eerder bij de zangeres gezien. Zo werd Gomez in 2016 al met de cut gespot, maar de 2019 variant is iets frisser, korter én moderner. 

Lees ook: Selena Gomez reageert verdrietig op gewichtstoename

Veelzijdig

Het ietwat ruige kapsel, is door de jaren heen door veel beroemdheden gedragen. Vooral gespot bij mode icoon Alexa Chung. Het maakt niet uit hoe je 'm draagt, volume en veel lagen is altijd hét antwoord voor het creëren van een perfecte rommelige coupe. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2ebd517901c', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });