Het weekend tussen kerst en oudjaar is beter dan kerst zelf en dit is waarom

Nog steeds in de kerstsfeer, maar zonder verplichtingen.

Hoewel kerst vaak gezellig is, is het ook erg vermoeiend. Waarschijnlijk zit je nog in de kerstsferen, maar het goede nieuws is dat je even geen verplichtingen hebt. Perfect! Enne, we hebben nog 12 redenen waarom het weekend tussen kerst en oudjaar beter dan Kerstmis zelf is. 

12 Redenen

1. Alle ongemakkelijke familiedinertjes zijn voorbij
Godzijdank, daar hoef je dus niet meer over in te zitten. Geen gezeik meer over je werk, je uiterlijk of je liefdesleven. Even geen verplichte familiebijeenkomsten meer dus je pokerface kan weer terug de kast in.

2. Maar de kerstboom staat nog wel
Dus het is nog wel gewoon mokergezellig in huis. Het voelt gewoon als kerst maar dan net niet om het even logisch te laten klinken.

3. Dus lekker thuisblijven is een zéér goede optie
Even gezellig een filmmarathon er doorheen knallen met je vriend, vriendin of familie.

4. En natuurlijk even een pizza bestellen 
Want na al die uitgebreide dinertjes van de afgelopen dagen heb je gewoon even behoefte aan iets simpels. En pizza gaat er altijd wel in, kom maar door!

5. Of lekker de hele dag in bed liggen 
Waarom niet? Je hebt toch niks aan je hoofd en geen verplichtingen. Perfecte kans om al die uurtjes slaaptekort even in te halen.

6. Urenlang bingen 
Eindelijk kun je schaamteloos het hele weekend Netflix kijken zonder je schuldig te voelen want je hebt toch kerstvakantie! 

7. Pyjamadag? Pyjamaweekend! 
Hele weekend thuisblijven = 24/7 in je pyjama! Oh yessss. 

8. Verwen jezelf
Ga lekker een paar uur in bad liggen met een wijntje, zet een serie of een muziekje aan en geniet! Je hebt het verdiend!

9. Of natuurlijk full-on drinken met je vrienden
Even alle kerstborrels wegspoelen met nog meer drank, want het kan gewoon.

10. En even regelen natuurlijk
Want dat je met kerst alleen was betekent natuurlijk niet dat je met oud en nieuw alleen zult zijn. Leggooooo.

11. Boek die tickets en ga er even tussenuit
Eventjes lekker weg! Nu is de perfecte timing voor een stedentrip want in de meeste hoofdsteden vind je nog steeds kerstmarkten en schaatsbanen dus is het nog supergezellig. Én zo sluit je 2019 fantastisch af! 

12. Kortom: je hebt geen verplichtingen dus leef je lekker uit
Geniet nog even van de gezelligheid en de kerstvakantie. Drink en eet zoveel je wilt. Je hoeft nog niet te denken aan goede voornemens of werkprojecten. Nu is het tijd om lekker te relaxen. Veel plezier!

Bron: Upcoming | Beeld: Bridget Jones

Laatste nieuws