Waarom oud en nieuw bij je ouders vieren altijd het beste idee ooit is

Hallo, gratis champie.

Lees ook

Als je de drukte van alle feestjes wil ontwijken, dan is het misschien een idee om gezellig oud en nieuw bij je ouders te vieren. En we hebben nog 7 redenen waarom het hartstikke leuk is om New Years Eve lekker thuis met the parents te vieren. 

7 redenen 

1. Het is gratis 
Bij je ouders thuis is er eten, drinken, gezelligheid; kortom alles wat je nodig hebt om een perfecte oud en nieuw te vieren. En dan is het bovendien ook nog eens helemaal gratis!

Lees ook: 6 Manieren om je leven positief te veranderen in het nieuwe jaar


2. Je hoeft geen goedkope nep champagne te kopen
Waar je zelf misschien maar een paar euro kan missen voor een flesje neppe champagne, hebben je ouders waarschijnlijk wel het betere werk in huis gehaald. 

3. Je ouders vinden het waarschijnlijk hartstikke leuk dat je er weer eens bent 
Ja, je hebt ze een paar dagen geleden tijdens kerst nog gezien, maar hen kan het natuurlijk niet vaak genoeg zijn. Dus verrassing! Daar ben je weer!

4. Feestjes tijdens oud en nieuw vallen toch altijd tegen 
Je koopt een veel te duur kaartje voor een veel te druk feestje met een veel te matige line-up… Oud en nieuw is gewoon zo’n feest waar iedereen hoge verwachtingen van heeft terwijl het altijd tegenvalt. Dan kun je beter lekker naar je ouders gaan en je daar bezatten.

5. Als je het bij je ouders viert, heb je zelf thuis geen troep
Geen huisfeestje bij jou thuis, waarna je een week bezig bent om de confetti en plakkerige champagneplekken nog op te ruimen, maar gewoon lekker de hele bedoening bij je ouders trashen en vervolgens in een schoon huis thuiskomen.

6. Er is waarschijnlijk zelfs wat vuurwerk voorhanden om af te steken 
Jij zou zelf je geld natuurlijk nooit uitgeven aan vuurwerk, want het kost nogal wat hè? Maar bij je ouders thuis hebben ze waarschijnlijk gewoon wat potten en pijlen ingeslagen, waar jij van kan meegenieten.

7. Het is altijd leuk bij je ouders 
Of je nu iets knus op tv gaat kijken, of je ouders groots uitpakken met een flink feest: naar je ouders gaan tijdens oud en nieuw is altijd het beste idee. Happy new year! 

Bron: Upcoming | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook