Dit was de meest bekeken serie in 2019

En nog een paar must see's.

Lees ook

Afgelopen jaar zijn er een hoop nieuwe films en series verschenen op Netflix. Waarschijnlijk heb jij heel wat uren bingewatchend doorgebracht. Vanochtend maakte de streamingsdienst bekend wat Nederlandse Netflixkijkers het meeste gekeken hebben.

Must see’s

La Casa de PapelSecret ObsessionThe Perfetion, You, Homecoming, The Society… het aantal must see series en films is dit jaar immens groot. Het hele jaar door verschenen er titels waar menig kijker niet over uitgepraat raakte. Toch is er één serie die het meest gestreamd werd en dat had je misschien niet verwacht.

Lees ook: Déze films en series verschijnen in januari 2020 op Netflix


#1

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover is de meest bekeken Netflix-original-serie van 2019. Verder staan in de top 10 het derde seizoen van La Casa de Papel, The Witcher, Sex Education, het derde seizoen van Stranger Things, When They See Us, The Umbrella Academy, Unbelievable, het tweede seizoen van You en What/If. 

Populaire films

De populairste film van het jaar was de actiefilm 6 Underground, gevolgd door Murder Mystery, The Irishman, Triple Frontier, Isn’t It Romantic, The Perfect Date, Falling Inn Love, The Knight Before Christmas, El Camino: A Breaking Bad Movie en The Highwaymen.

Aantallen

Het is niet bekend hoe vaak de films en series zijn bekeken. De lijst is gebaseerd op het aantal Netflix-accounts die minstens twee minuten van een film of serie gezien hebben binnen 28 dagen na de première ervan. Voor de nieuwste titels is er rekening gehouden met een schatting van het aantal kijkers. 

Bron: Grazia | Beeld: Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook