Dit zijn de grootste datingtrends voor 2020

In de mood voor een date?

2020 wordt volgens experts hét jaar van de datingtrends. In the mood to date? Maak dan alvast kennis met deze vier trends die je hoogstwaarschijnlijk gaat tegenkomen.

De trends

1. Procrastidating
Afgeleid van het engelse woord procrastinating (uitstellen). En inderdaad, je raadt het al. Degene aan de andere kant van de telefoon stelt jullie afspraken constant uit. Er wordt gedaan alsof hij/zij geïnteresseerd is, maar van afspreken komt er helemaal niets terecht. Thank u, next!

2. De ongemakkelijke slip-up
Dit is een hele ongemakkelijke datingtrend en hopelijk blijft deze jou dan ook bespaard. Je hebt met meerdere mensen tegelijkertijd contact en verspreekt je per ongeluk waardoor duidelijk wordt dat er dates plaatsvinden met meerdere personen. Oeps, foutje.

Lees ook: 5 Redenen waarom je geen succes hebt met online daten

3. Retroshade
Deze trend heeft alles te maken met die ene vervelende ex die zich opnieuw in jouw leven probeert te wurmen. Na retrograde kun je rekenen op een berichtje van de persoon in kwestie.

4. Kamerplantje
Loopt het niet zo lekker tussen jou en je partner? Vervelend, maar dan doen jullie helaas mee aan deze trend. Jij en je partner lopen om elkaar heen en maken geen tijd meer voor elkaar. Kortom: de relatie krijgt zo weinig aandacht als een kamerplant. En daar wordt de plant niet mooier van…

Bron: Grazia | Beeld: Love & Other Drugs

Laatste nieuws