Kylie Jenner opnieuw onder vuur door Instagram-foto

Ze slaat volgens haar volgers de plank volledig mis.

Lees ook

Kylie Jenner kreeg bakken met kritiek over zich heen na het plaatsten van een foto in haar Instagram Stories. De business babe besteedde in haar Stories aandacht aan de bosbranden in Australië, maar plaatste meteen daarna een foto van haar nieuwe bontslippers. En daarmee sloeg ze volgens haar fans de plank volledig mis.

Branden

“Meer dan een half miljard dieren zijn reeds dood in Australië. Dit breekt mijn hart”, schreef Kylie bij de foto. De bosbranden teisteren Australië al wekenlang en het dodental loopt steeds verder op. Inmiddels zijn er al 23 mensen overleden en werden meer dan 1500 huizen compleet verwoest.

Lees ook: Fans maken zich zorgen om enorm afgevallen Adele

Kritiek

Hartverscheurende beelden van de verwoestende branden vliegen de wereld over. Ook Kylie deelde die beelden op haar Stories, maar toen ze daarna een foto van haar bontslippers plaatste, barstte er een bom op haar Instagram. 

De slippers zijn namelijk van Louis Vuitton, kosten meer dan 1.300 euro en zijn ook nog eens gemaakt van bont. En om deze slippers te produceren, moesten verschillende dieren sneuvelen voor hun vacht. Dit leidde tot grote frustratie onder Kylie’s volgers. 


Reacties

“Ik begrijp niet hoe Kylie Jenner berichten kan plaatsen over de arme dieren die sterven in de Australische vuren om vervolgens foto’s van zichzelf te delen waarin ze bonten slippers draagt”, schreef een volger.

“Kylie Jenner deelt een verhaal over hoe triest het is dat die dieren sterven (wat goed is om te delen met haar volgers), gevolgd door een foto van haar bonten pantoffels en ontbijt met spek. Ons selectief medelijden moet echt stoppen”, aldus een andere volger. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook