Isa Hoes ontroert kijkers tijdens eerste aflevering Vier handen op één buik

Het levert emotionele momenten op.

Lees ook

Vier handen op één buik is weer terug op de buis en gisteren konden kijkers genieten van de eerste aflevering. In deze aflevering wordt Romy geholpen door Isa Hoes, en dat levert emotionele momenten op. 

Onverwachts

Romy is zwanger van haar zeventienjarige vriend en kan Isa’s hulp goed gebruiken. Haar zwangerschap kwam namelijk geheel onverwachts. 

De twee hadden nog maar net een relatie of Romy raakte al zwanger. “We gebruikten gewoon een condoom, maar ik hoor dus bij die één procent waarbij een condoom niet voldoende is.”

Lees ook: BN’ers roepen op om te doneren aan Australische brandweer

Hulp

Ondanks dat ze niet op een kleintje gerekend had, is Romy wel dolblij met haar zwangerschap. Ze ging namelijk door een moeilijke periode, maar het gaat nu gelukkig weer goed met haar. “Ik heb nu meer reden om te leven”, vertelt ze. “Ik werd heel erg gepest en kreeg een depressie, die was voor mij heel erg heftig. Toen begon ik ook nog een eetstoornis te ontwikkelen…”


Als Isa Romy aanhoort over haar moeilijke jeugd, schrikt ze. “Jeetje, dat ze dat allemaal al meegemaakt heeft…” Isa, die zelf moeder is van twee kinderen, zal er alles aan doen om Romy te ondersteunen. “Ik ben nu zelf een aantal jaar moeder en ik hoop dat ik haar zo goed mogelijk kan helpen.”

Isa heeft zelf immers ook het een en ander meegemaakt en weet daarom als geen ander hoe om te gaan met depressieve gevoelens. Isa’s man, Antonie Kamerling, heeft namelijk zelfmoord gepleegd. “Ik voelde me wel schuldig, dat ik haar heb verteld dat ik dood wilde. En nu blijkt haar man een einde aan zijn leven gemaakt te hebben”, reageerde Romy daarop. Kijkers leven dan ook massaal met haar mee en steunen haar met verschillende tweets.

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook