Zo hoef je een broek nooit meer te passen

Handig.

Lees ook

De eeuwige struggle tijdens het shoppen: de ellenlange wachtrijen bij de paskamers. Een shirt of trui trek je vaak even snel over je hoofd heen, maar voor een broek duik je toch even liever achter de gordijntjes. Hiervoor hebben we wellicht dé hack voor je gevonden. 

Te skinny

Vooral bij favoriete ketens zoals H&MZARA en Mango kunnen deze wachtrijen je geduld enorm op de proef stellen.

We weten immers allemaal: heb je eindelijk een paskamer kunnen bemachtigen, dan haast níemand zich meer en ga je op je dooie gemak al je items één voor één passen. Maar toch heb je soms gewoon géén zin om zo lang in de rij te staan.


Lees ook: Deze geniale hack zorgt ervoor dat je schoenen nooit meer stinken

Lifehack

Het enige wat je wilde was “even die nieuwe broek” halen. Mee naar huis nemen zonder te passen kan, maar de kans is groot dat die skinny jeans net iets te skinny valt. Zit jij weer met een miskoop.

Gelukkig bestaat deze gouden tip. Het gaat als volgt: je neemt je broek van de hanger, knoopt hem dicht en neemt hem vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. Lukt het niet om de broek helemaal om je nek te krijgen, dan gaat om je buik ook niet lukken.

Bekijk vooral de video hieronder, die maken het een stuk makkelijker. Leuke bijkomstigheid: door dit trucje heb je minder tijd nodig in de paskamer en dus meer tijd om te shoppen!

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook