Er komt een enorm grote H&M HOME in Nederland

Interieur liefhebbers opgelet.

Lees ook

Ben jij dol op alle interieurspullen van H&M HOME, maar bewonder je ze liever in real life, dan op het scherm van je laptop, tablet op telefoon? Dan hebben we goed nieuws! Er komt namelijk een mega grote H&M HOME in Nederland.

Eerste vestiging

Na onder andere Londen en Stockholm komt nu ook ons land met een vestiging. De eerste H&M HOME zal te vinden zijn in de Kalverstraat, waardoor je voortaan je interieur ook in real life kunt uitzoeken.

Lees ook: Grote verandering bij H&M

Moderne design

En niet zo’n beetje ook. Het pand is maar liefst 568 vierkante meter groot, wat betekent dat je er flink wat tijd kunt spenderen. 

“Met onze H&M HOME Concept Stores willen we klanten een inspirerende ervaring bieden die een aanvulling vormt op ons digitale aanbod. We zijn enorm blij om dit concept nu uit te breiden naar Nederland en we hebben er veel zin in om onze klanten te verwelkomen in onze winkel in Amsterdam. We hopen dé plek te worden waar klanten naartoe gaan als ze op zoek zijn naar modern design en home decoratie”, aldus Peter Klagsmark, de general manager van H&M HOME.

Bron: Grazia | Beeld: Francesca Tosolini

Laatste nieuws

Zie ook