Marie Claire’s beauty nieuws

Van bloemenolie op je lippen tot sterrenbeeld poederdoos.

Lees ook

De laatste weetjes die je wilt weten op het gebied van beauty. Elke maand tippen we de nieuwste producten, van verzorgende mascara’s tot aan fijne lippenbalsems. Deze nieuwe producten zijn aankomend seizoen te vinden in de winkel. 

Wat je deze keer kunt verwachten? Bloemenolie op je lippen, sterrenbeeld op je poederdoos en een ‘nieuwe’ geur. 

1. In bloei

De Bloom-geurcollectie van Gucci groeit en bloeit met de nieuwe Eau de Parfum Intense. Je ruikt nieuwe ingrediënten – damascubloem en wortel van de irisbloem – maar ook bekenden uit de eerdere Bloom-geuren als jasmijn, tuberoos en kamperfoelie. 

Lees ook: Waarom je je oogcrème ook voor je lippen zou moeten gebruiken

2. Soft Eyes 

Sisley lanceert een nieuwe collectie oogschaduw. Er zijn vier verschillende finishes – mat, satijn, metallic en glowy – en twintig kleuren. Van licht en naturel tot opvallende tinten, met natuurlijke oliën die je huid verzachten. 

3. Super B


Het Amerikaanse cult-merk KNC Beauty is ein-de-lijk in Nederland verkrijgbaar, hurray! Als je deze plumping lippenbalsem hebt getest, wil je nooit meer zonder. 

4. Rozenblad

Diors nieuwe liquid lipstick bevat verzorgende bloemenolie, de matte kleur dekt in één laag en blijft superlang zitten. Nog een bloemig detail: de vorm van de applicator is die van een bloemblaadje. 

5. In de sterren

Dit poeder van Estée Lauder is er in twaalf varianten, geïnspireerd op de sterrenbeelden. Hervulbaar, dus die mooie verpakking gaat eindeloos mee. 

Bron: Marjolein Vermeij | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook