8 Fouten die je maakt tijdens het bijtekenen van je wenkbrauwen

Guilty.

8 Fouten die je maakt tijdens het bijtekenen van je wenkbrauwen

Het creëren van de perfecte wenkbrauwen is niet altijd even makkelijk. Enne, er is een kans dat je het nog veel moeilijker voor jezelf maakt, door deze veelvoorkomende fouten. Als je met deze tips rekening houdt, wordt het bijtekenen van je brows eenvoudiger. 

8 Fouten

1. Je gebruikt het verkeerde product
Ga je voor een natuurlijke look? Kies dan voor een simpel wenkbrauwpotlood. Wil je juist vollere wenkbrauwen? Ga dan op zoek naar een brow pomade.

Lees ook: Deze 10 haartrends worden dit jaar razend populair

2. Je gebruikt een te donkere kleur
Experts raden aan om wenkbrauwproducten te gebruiken die een tint lichter zijn dan je haarkleur. Een lichtere kleur zorgt voor een verfijnd en natuurlijk resultaat. 

3. Je brengt teveel highlighter aan 
Het aanbrengen van een highlight onder de wenkbrauw is een eenvoudige manier om het gebied rond de ogen te liften. Maar het gebruik van de verkeerde kleur of formule kan de aandacht van de wenkbrauwen wegnemen.

4. Je gebruikt teveel product
Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken is het gebruik van veel te veel product wanneer ze dat niet nodig hebben. Less is more in de meeste gevallen. 

5. Je wenkbrauwen zijn niet getrimd
Het professioneel laten waxen of epileren van je wenkbrauwen kan het hele proces zoveel makkelijker (en sneller) maken, omdat de natuurlijke vorm dan duidelijk naar voren komt. 

6. Je volgt niet je eigen vorm 
Door de richtlijnen van je eigen wenkbrauwen te volgen, wordt het makkelijker om een mooie look te creëren. Vaak past de natuurlijke vorm ook het beste bij je gezicht.

7. Je wilt je wenkbrauwen altijd 'perfect' hebben
Dit is vrijwel onmogelijk dus zet deze gedachte uit je hoofd.

8. Je wilt elke dag dezelfde look creëren
Practice makes perfect. Het is heel normaal dat je niet elke dag hetzelfde eindresultaat hebt. Hoe vaker je het doet, hoe minder verschil je per dag zult zien. 

Beauty
  • SELF
  • BSR