Het onverwachte ding wat je nooit moet zeggen tegen Siri

Wees gewaarschuwd.

Lees ook

Een tijdje terug was het een grote hit: ontdekken welke hilarische antwoorden Siri heeft op de vreemdste vragen. Voor je het wist stond het hele internet vol uitspraken van de toepassing van Apple en vragen die je ‘haar’ écht eens zou moeten stellen. Nu blijkt maar dat je niet naar alles op het internet moet luisteren… 

Aangespoord

Hoewel de meeste uitspraken geen kwaad kunnen, is er eentje die je absoluut niet voor de grap moet gebruiken.

Dat terwijl mensen op social media anderen juist aansporen om dat wel te doen onder het mom van: ‘Je zult mij later bedanken’. Welke uitspraak dat is? ‘108’! 

Lees ook: Dit moet je nooit doen als je begint aan een nieuw idee

Alarmnummer

Je zult vast denken: wat kunnen die drie cijfertjes nou voor kwaad? Nou, meer dan je denkt! 108 is namelijk het alarmnummer voor politie en ambulances in India. Wanneer je dit nummer in een ander land belt, wordt je automatisch doorverbonden met het alarmnummer van het land waar je je op dat moment bevindt. 

Voor niets of voor de grap naar 112 bellen, is niet alleen strafbaar maar kan ervoor zorgen dat er onnodig slachtoffers vallen. Zo kan het gebeuren dat iemand met een echte noodmelding geen verbinding krijgt met de alarmcentrale.

Bron: Grazia | Beeld: Pretty Little Liars

Laatste nieuws

Zie ook