De 5 tijdbesparende make-up hacks die je wil weten

Heb je ’s ochtends chronisch tijd te kort? Lees dan deze tips.

Lees ook

Heb je ’s ochtends chronisch tijd te kort en kost het daarom net te veel moeite om verzorgd voor de dag te komen? Dan ken je waarschijnlijk de volgende tijdbesparende beauty hacks nog niet. Door deze tips aan je routine toe te voegen, zorg je ervoor dat je in no time de deur uitloopt én dat mensen denken dat je erg je best hebt gedaan. 

1. Dagcrème met highlighter

Zie je er in de ochtend vermoeid uit, zelfs als je de nodige 8 uur per nacht slaapt? Dan is een highlighter precies wat je nodig hebt om je doffe huid stralend te maken. Om tijd te besparen mix je dan je dagcrème met een drupje vloeibare highlighter voor een all over glow.

2. Droogshampoo

Niets zo vervelend als wakker worden met vet haar en geen tijd hebben om het te wassen. Gebruik droogshampoo! Dit product absorbeert namelijk de natuurlijke oliën waardoor je haar er een stuk frisser uitziet.

3. Oogroller


Geen tijd om zo vroeg koude lepeltjes op je ogen te leggen om de zwelling rondom je ogen weg te nemen? Zorg dan dat je altijd een oogroller in huis hebt liggen. Zo’n product heeft vaak een metalen bal, die koel aanvoelt onder je ogen. Ideaal!

4. Lipstick als blush

Gebruik je beautyproducten op verschillende manieren om tijd te besparen. Zo kun je een lipstick prima als blush gebruiken én als kleurtje op je lippen. Blend de kleur met je vingers. Voilà: een heerlijke blos op je wangen!

5. Mascara als eyeliner

Kun je niet zonder een zwart lijntje rond je ogen? Dan is mascara een goede go to optie. Breng de mascara aan op je wimperkruller en krul je wimpers terwijl je tegelijkertijd je wimperaanzet zwarter maakt.

Bron: Happy in Shape | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook