Brad Pitt en Jennifer Aniston tóch aan het daten?

Bloeit de liefde weer op?

Brad Pitt en Jennifer Aniston tóch aan het daten?

Na de reünie van Brad Pitt en Jennifer Aniston bij de SAG Awards hoopten fans volop dat de twee weer bij elkaar zouden komen. En het zou zomaar kunnen dat dit het geval is, want verschillende bronnen laten weten dat de exen aan het daten zijn. 

Logeerpartijtje 

Verschillende Britse kranten schrijven dat de twee op een paar dates zijn geweest afgelopen weken. Een goede vriend van de acteurs zou hebben laten weten: "De vlam tussen Jennifer en Brad wakkert in alle hevigheid weer op." Voor de reünie bij de SAG Awards zouden de exen al op vijf dates geweest zijn, waaronder een logeerpartijtje bij Jennifer thuis. 

Lees ook: Gigi Hadid en Zayn Malik opnieuw samen gespot

Vergeven

Een vriendin van Jennifer laat weten: "Ik denk niet dat ze ooit gestopt is met van hem te houden, ook al brak hij haar hart toen hij haar verliet voor Angelina Jolie. Het heeft een lange tijd geduurd, maar ze heeft hem voor alles vergeven. En die vergeving is erg belangrijk geweest voor haar zodat ze verder kon met haar leven." Een medewerker van Brad's productiebedrijf Plan B vertelt dat Brad alleen nog maar over Jennifer kan praten en dat de twee hun romance een nieuwe leven in hebben geblazen. Ook laat hij weten de acteurs nooit zo gelukkig te hebben gezien. Zou het dan echt zo zijn? 

Celebrity
  • Grazia
  • BSR