5 Manieren om Valentijnsdag door te brengen als je single bent

Wie zegt dat je het niet kunt vieren als vrijgezel?

Lees ook

Vrijgezel zijn zou Valentijnsdag niet mogen verpesten. Als je geen geliefde hebt om het mee te vieren, zijn er een heleboel andere dingen die je tijdens deze dag kunt doen. Dit zijn een aantal alternatieven voor als je niet alleen thuis wilt zitten.

1. Karaoke avond

Niets kalmeert de ziel beter dan je hart luchten met een beetje Celine Dion of Beyoncé. Nodig je vriendinnen uit en ga een avondje helemaal uit je dak in een karaoke bar.

Lees ook: Wow! Dit doet dansen met je

2. Film marathon

Pak wat popcorn en maak plaats voor een filmavond met je favoriete Hollywood acteurs. We zijn er vrij zeker van dat er niets is dat Zac Efron, Channing Tatum of Johnny Depp niet kan oplossen.

3. Speeddaten


Speeddaten werd ooit bedacht als het laatste redmiddel, maar tegenwoordig is het niets anders dan alleen maar leuk. Pak een paar van je favoriete single vriendinnen en ga op zoek naar jouw Mr. or Mrs. right.

4. Zelfliefde

Ontspan en laat Valentijnsdag helemaal om jou draaien. Trakteer jezelf op een dagje in de spa bijvoorbeeld.

5. Sporten

Dit lijkt misschien niet het leukste idee tijdens Valentijn, maar als je je bedenkt dat hoogstwaarschijnlijk iedereen die avond in de sportschool ook vrijgezel is, ben je misschien wel op een winnaar uit.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Valentine’s day

Laatste nieuws

Zie ook