Win-actie: 4x Pathé Thuiscodes voor de Nederlandse film F*ck de Liefde

Voor een heerlijk avondje op de bank.

Lees ook

Valentijnsdag komt eraan en voor iedereen die geen zin heeft om de deur uit te gaan, daar hebben we iets leuks voor bedacht. Namelijk: je kunt nu een Pathé Thuiscode winnen voor de film F*ck de Liefde. Deze bioscoophit kun je dus lekker op de bank kijken met je partner, familie, vrienden of heerlijk in je eentje.

V-Day

Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Voor de één een belangrijke dag en voor de ander commercieel gedoe. Of je nu in een relatie zit of single bent, een filmavond op de bank is altijd een goed idee. Enne, wij mogen nu 4x een Pathé Thuiscode weggeven voor de Nederlandse film F*ck de Liefde.

Winnen

Wat je moet doen om kans te maken op een Pathé Thuiscode voor de film F*ck de Liefde? Vul het onderstaande winformulier in, vertel ons waarom jij het graag wil winnen en wie weet heb jij straks prijs. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 14 februari 2020. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

Beeld: Just Film Distribution

Laatste nieuws

Zie ook