Marie Claire’s weekendtips

Van de nieuwste trends in designland tot een sale.

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Marie Claire tipt! Dit wil jij aankomend weekend niet missen.

Talentje hoor

Mis tijdens de Art Rotterdam Week de designbeurs Object niet, waar meer dan 150 ontwerpers laten zien wat de trends en nieuwste ontwikkelingen zijn in designland. Dit is de plek om bekend én nieuw talent te ontdekken. Bij de nieuwkomers kun je soms al voor een klein bedrag een designer-in-spe-item kopen.

Wanneer:
Van 7 t/m 9 februari

Waar:
Rotterdam

Pareltjes


Kom jij er ook altijd nét te laat achter wanneer alle (designer) sales gehouden worden? Dat is vanaf nu verleden tijd, want Close Out houdt je graag op de hoogte wanneer jij toffe items van je favoriete merken voor een 'prikkie' kunt scoren. Zo mis je nooit meer die ene Wandler, Marie-Stella-Maris of MIMI ET TOI sale.

Wanneer:
Verschillend, houd Instagram goed in de gaten.

Waar:
Nederland

You, You, You

Zet jij je vraagtekens bij Instagrammusea die overal oppoppen? Dan is Youseum in Amsterdam misschien meer jouw plek. In dit Instamuseum speel jij de hoofdrol, maar word je ook aan het denken gezet. Ben jij eigenlijk wel zo belangrijk dat jij áltijd in het middelpunt van je Instafeed moet staan? Wat doe je als je moet kiezen tussen een foto van jezelf op een hagelwit strand óf een strand bezaaid met plastic afval om aandacht te krijgen voor het werk van de Plastic Soup Foundation? Youseum laat je nadenken over jouw onlinebestaan en snijdt maatschappelijke thema's als feminisme, plastic afval en LGBTQ+ aan.

Waar:
Youseum, Amsterdam

Bron: Jessica van Zanten | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook